Tannpleie

Hvordan tannlege kan forbedre utseendet på smilet

En av de eldste grenene av medisin, odontologi har vært praktisert fra så langt tilbake som 7000 F.Kr, ifølge bevis avdekket av arkeologer. Tidlig utøvere brukt bue øvelser for å lindre tann-relaterte smerte, som er ganske mye hva tannleger gjør i dag. Jada, deres utstyr, teknikker og opplæring er langt mer sofistikert og involvert, men en god generell tannlege fortsatt fokuserer på løse problemer og lindre dental smerte. Hva er kosmetisk tannbehandling?

Utdannet i denne relativt ny disiplin, er kosmetiske tannleger mer opptatt av skjemaet enn funksjonen. Med andre ord, de bryr seg mer om utseendet på tennene enn hvordan de fungerer. Deres mål er å hjelpe pasienten oppnå en estetisk utseende ved å gi dem et blendende smil. De kosmetiske prosedyrene de tilbyr har blitt stadig mer populært med pasienter i alle aldre og inkluderer en rekke alternativer.

Bleking

Den enkleste og rimeligste måten å få en strålende, filmstjerne smil er bare bleke tennene. Bleking er en rask og smertefri prosedyre som bruker kraftige kjemikalier fjerne skjemmende flekker forårsaket av år kaffe drikke, røyking, eller forsømmelse. Med mindre det er en underliggende medisinsk problem, skal whitening kunne løse misfarging problemer du måtte ha. En erfaren tannlege kan ofte Fullfør fremgangsmåten på lunsjen i så lite som en 45-minutters økt.

Bånd

Du vet de små hullene i tennene? Dental begrepet for dem er diastema, og de gjør ofte folk føler selvbevisst om deres smil. Binding er en tann-farget materiale som tannlegen kan bruke til å fylle ut mellomrom og gaps og selv endre fargen på tennene, om ønskelig. Behandlingen kan ofte være ferdig i et enkelt besøk og skal vare i flere år.

Kroner

Jo mer du bruker noe, jo mer sannsynlig er det å bære ut. Når det gjelder tenner, de eldre vi blir, jo mer sannsynlig de er chip, sprekk eller bare falle ut. Kronene er caps som dekker skadet tenner og returnere dem til deres normale form, som ikke bare forbedrer form, men også fungere.

Skallfasetter

Tynn biter av plast eller porselen som er plassert foran tennene til å endre sin farge og/eller figur, skallfasetter brukes vanligvis til å korrigere oddly formet eller skjeve tenner. Selv om smerte, kan de kreve flere besøk å fullføre, siden skallfasetter må tilpasses for å møte behovene til hver enkelt pasient.

Implantater

Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), om lag en fjerdedel av amerikanske voksne alderen 60 og eldre ikke lenger ha noen naturlige tenner. Tannimplantater tilbyr en permanent tann erstatning løsning som de fleste pasienter foretrekker å proteser og broer. Når plassert av en erfaren tannlege, bør disse implantater Sist livs. De er også nesten utvisket mot naturlige tenner.

Nevnte prosedyrene tilbys av de fleste dental fagfolk, og de kan tillate enhver pasient å gå på kontoret med en lyse og vakre smil.