Tannpleie

Dental implantater i et nøtteskall

Beslutningen om å gjennomgå tannimplantat operasjon er ikke en beslutning som skal gjøres lett. Kostnader til utvinning tid er det mange faktorer å vurdere.

Før en kjevekirurg skal utføre noen tannimplantater, må en pasient en konsultasjon med legen som skal utføre prosedyren. Under økten, vil det oppstå en undersøkelse av tennene der protesen er nødvendig. Dette bidrar til å sikre at du faktisk er en kandidat for prosedyren. Kjevekirurg sikrer at det er nok bein til å støtte implantatet. En medisinsk historie vil også bli tatt. Dette bidrar til å sikre at du er frisk nok til å gjennomgå prosedyren.

En kjevekirurg vil også forklare fordelene med tannimplantater. I motsetning velger proteser eller broer, er tannimplantater et mye mer fast innslag i munnen. Hvis du tenker broer er permanente, er riktig. Men avhengige de omkringliggende tennene til å vedlikeholde sin posisjon. Tannimplantater er sett på som en slags protese tenner. Siden de er plassert i roten av de manglende tennene, er de en mye mer permanent alternativet.

Dette alternativet er også svært estetisk tiltalende som de ser og føles akkurat som faktiske tennene. Sjansene er dine venner og familiemedlemmer skal ikke kunne fortelle at du har protese tenner. Broer trekke ofte på omkringliggende tennene, som kan forårsake mer skade i munnen. Implantater erstatte bare en tann. Dette betyr at det er minimal sjanse for skade på omkringliggende tennene og gums.

Før under denne prosedyren, må du huske på at det er utvinning tid. Det kan ta opptil et par måneder for smerter å avta. Siden disse protese tenner se og handle som egne tenner, skal du trenger å børste, tanntråd og har regelmessige kontroller. Dette bidrar til å sikre protese tennene sist i lang tid.

Kostnader er ofte en annen avgjørende faktor i beslutningen om å gjennomgå denne prosedyren. Uten forsikring, kan en tann koste opp til $3000. Ikke alle forsikringsselskapene vil dekke prosedyren, men mange tannleger tilbyr betalingsplaner slik at du slipper å betale for alt forhånd. Andre kontorer kan gi deg informasjon om tredjeparts organisasjoner som kan hjelpe deg å finansiere nye tenner. Det er alltid best å sjekke med ditt forsikringsselskap før utforske andre alternativer.

Hvis du mangler tenner eller ubehagelig med smil, dental implantater kan gjøre en verden av forskjell. Tenk deg gå fra ikke smiler hele til smiler til alle du. Dessuten kan innspillingen bli lettere. Beslutningen om å ha denne fremgangsmåten kan også forbedre din generelle tannhelse. Hvis du tror denne prosedyren kan være riktig for deg, kan du kontakte en kjevekirurg i nabolaget ditt for en konsultasjon.