Tannpleie

5 grunner til å grøft din proteser for tannimplantater

Proteser har blitt brukt i mange år for å hjelpe personer med manglende tenner gjenvinne deres smiler og dental funksjoner. Men betydd fremskritt i teknologi forbedringer i omsorg og enda større valg når det gjelder munnhygiene. Dental implantater blir nå behandling for valg blant tannhelsetjenesten når det gjelder tann erstatning.

Det er mange fordeler som tannimplantater gir over proteser. Disse inkluderer:

1. stabilitet - de er ikke-flyttbare og fast. De ikke skli rundt eller SKIFT når du snakker eller spise. Når de er fast, vil de ikke falle. Du trenger derfor ikke tenke på noen sosialt klosset øyeblikk når tennene kan falle ut. Du trenger ikke å bekymre deg om å fjerne dem i natten og bære dem på dagtid. Fordi de er fast og kan ikke fjernes, er de designet renses akkurat som vanlig tenner.

2. behagelig - de er designet for å være svært behagelig. De føler akkurat som naturlige tenner. De forårsaker ikke irritasjon i tannkjøttet. De forårsaker ikke noen smerte heller. Som med naturlige tenner, er styrken av chewing næringen sendt direkte til kjevebeinet under. Proteser overføre derimot denne styrken på tannkjøttet derfor forårsaker mye smerte, og gjør spise ubehagelig for brukeren.

3. langvarig - de tilbyr en robust løsning som krever minimalt vedlikehold. Når de er implantert, er det ikke nødvendig for restaurering eller utskifting. Disse tennene erstatning behandlinger kan vare mer enn 20 år uten restaurering eller erstatning. De er den perfekte løsningen for dem som ikke ønsker å tilbringe resten av livet av tannhelsetjenesten.

4. beholde sunn jaws - de holder din kjevebeinet stimulert og levende akkurat som naturlige tenner do. De derfor hindre kjevebeinet fra atrophying. Studier har vist at implantater har en 95% suksessrate i pasienter. Pasienten i studier, over en periode på 10 år, kom gjennom uten å miste en betydelig mengde vevet i sine ben. Proteser er derimot kjent for å føre til degenerasjon av kjevebeinet. De også føre viker tannkjøtt.

5. økt selvtillit og selvfølelse - de er designet for å se og føles som naturlige tenner. Disse tennene erstatning behandlinger derfor sikre at naturlige smilet gjenopprettes etter tap av tenner. De tillater deg å ha et sunt og naturlig utseende smil. Også bidrar til å bevare din ungdommelig ansikts konturer.

Hvis du har gebiss, kontakt din tannlege så snart som mulig og finne ut om har tannimplantater.De vil ikke bare forbedre din tannhelse, men vil øke din samlede livskvalitet.