Tannpleie

Spise vei til et mer strålende smil og en lykkeligere tannlege

For de fleste av oss, børste og tanntråd tennene er bare en del av din daglige hygiene rutine. Det er enkel, effektiv og det kan påvirke din helse på måter du ikke kanskje har trodd. Ved å gå gjennom hva er på kjøkkenet, men kan du finne ekstra måter å gjøre ditt smil gå miles.

Kanel

Når vi går til tannlegen, vi får kanel som et alternativ for en fluor og polsk smaken. I forhold til oral helse, men er kanel mye mer enn en behagelig smak. Den essensielle oljen som gir dette krydderet sin karakteristiske fargen og smaken kalles cinnamic aldehyd, og det er kjent for å hindre vekst av ekle hulrom-forårsaker bakterier i munnen. Sette noen i din te eller dryss over mat å få fordelene. I tillegg, er drikke en kopp te en flott måte å få fluor utenfor regelmessig avtale. Grønn og hvit te er en flott måte å få et koffein løft uten kjører risikoen for flekker på tennene. Et stoff som finnes i te kalles flavonoider bidrar også til å hindre yucky ting fra stikker til tennene lenge etter glasset er tom.

Epler

En apple en dag kan holde doctor away, men det kan også beholde din tannlege smilende også! Fast mat som epler, gulrøtter, selleri og andre sunne behandler handling som naturens tannbørste og tannkrem ved scrubbing plakk på tennene som du spiser. De har også den ekstra fordelen av å hjelpe deg å føle fyldigere lenger. Hvis du bruker klammeparentesene er dette imidlertid ikke tilnærming for deg som vanskelig matvarer kan bryte konsoller, sender deg til orthodontist.

Vann

Vi alle vet at vi skal drikke 8 fl. Oz med vann konsekvent gjennom hele dagen å bo hydrated, men visste du vann gjør underverker for å hjelpe du bevare din smil? Når du er riktig hydrert, gi munnen ikke lukt-forårsaker bakterier avl bakken som en tørr munn. Dette reduserer sjansene for å utvikle hulrom og tannkjøttsykdom også.

Antocyaniner

Se etter frukt og grønnsaker rike på et stoff kalt antocyaniner. Du kan finne dette sammensatte i tyttebær, blåbær, bringebær, aubergine, og rødkål, men de er også til stede i planter med rød, blå og lilla pigmenter. Fytokjemikalier er en flott måte å sikre at sykdomsfremkallende patogener aldri får en sjanse til tar rot i munnen ved å blokkere deres evne til å holde seg til cellevegger.

Kompleks sukker og antioksidanter

Prøve å begrense kosthold til mat behandlet ingredienser og enkle sukker. Bortsett fra å være dårlig for tennene, dårlig kosthold kan føre til vektøkning. Hva mange ikke vet er at betennelse som ofte følger med overvekt fører til økte mengder oksidanter i kroppen, som skader celler. Fettceller også frigi mer inflammatoriske stoffer inn i kroppen.