Tannpleie

Hvordan metall bukseseler arbeid?

Hvis du har en feiljustert bit eller tenner som er skjevt, du trenger ikke bekymre deg lenger! I dag finnes det en rekke tannbehandling metoder som kan hjelpe ved utretting tennene, som bukseseler og retainers. Flertallet av de generelle tannleger utfører grunnleggende tennene innretting og noen elementær orthodontics, men en sertifisert tannregulering spesialiserer seg på retter alle tilsikta alvorlig tenner uregelmessigheter.

Orthodontist du velger skal spørre deg noen spørsmål i forhold til din helse, gjennomføre en omfattende klinisk undersøkelse, og ta noen inntrykk av tennene. Han eller hun vil også ta flere bilder av ansiktet og tenner, røntgenbilder av munnen og hodet. Det er alle disse data og informasjon som en behandlingsplan egnet for deg er generert. Aldri anta at noen orthodontist du kommer over er registrerte spesialist. Det er alltid sikrere å bekrefte på nettsiden av den australske helse utøver Regulatory Agency (AHPRA).

Hvis regulering er faktisk dental løsningen for deg, vil orthodontist så gå videre og foreskrive en egnet ortodontiske enheten spesifikke for dine behov. Din klammeparenteser kan bestå av ledninger, band og andre flyttbare eller fast korrigerende dental apparater.

Forstand, bukseseler gjennomarbeide bruke litt kontinuerlig press på tennene over en periode til gradvis og flytte sakte tennene i en bestemt retning. Tennene er bevegelse, endres bein også som trykket brukes.

De viktigste komponentene som utgjør klammeparentesene er:

-Hakeparenteser: Dette er den viktigste metalldelen som blir festet til hver tann med noen bonding materiale. Bonding materiale er et slags lim som holder parentesene knyttet tett til tennene gjennom behandling.

-Arch Wire: Dette er en tynn metall plassert over konsoller. Det gjelder konsekvent trykket på tennene og gir retning tennene vil bli justert.

-O-ringer: de er også identifisert som ligatur strikk. Når klammeparentesene få strammet, endres også på O-ringene. De kommer i et mangfold av farger å velge mellom. Dersom du ønsker et mer fargerik smil når du bærer din tannregulering, kan du velge din blendende skyggen!

-Strikk: Hvis saken er en av en matbit eller overbitt, din orthodontist kan benytte strikk. Disse strikk generere ytterligere press for å rette tennene og kan brukes til å produsere mer spenning til direkte din kjeve og tenner i foretrukket posisjon.

Australske regjeringen Department of Health nettstedet tilbyr nyttig informasjon om regjeringens dental initiativer og kan være nyttig kilde til kunnskap og oppdateringer om siste oral helse saker.

Opprettholde din bukseseler renheten

Ifølge den australske samfunnet tannregulering er den vanligste komplikasjonen tilknyttet kjeveortopedi normalt for tannråte. Dette kan skje siden ortodontiske apparater kan til tider stimulerer produksjonen av overflødig spytt, som deretter kan kombinere med små matrester og bakterier for å danne en klebrig brun film kalles plakk.

Plakk kan da føre din emalje forfalt. Derfor blir ekstra børsting viktig i løpet av behandling. Din orthodontist kan anbefaler at du bruker et munnvann som inneholder fluor eller en tannkrem som har høy fluor nivåer.