Tannpleie

Seks måter å bli kvitt munningen av betennelse

Det er en betennelse epidemi i munnen som forårsaker mange å lide med dårlig ånde, tannråte og tannkjøttsykdom. Betennelse er forårsaket av bakterier som lever i munnen. Og det er mange steder hvor disse bakterier bor. Det finnes hjelp for de som ønsker å kvitte kroppen av disse støtende lukt og tannproblemer. Disse problemene er ikke bare tannproblemer; de forårsake hele kroppen helseproblemer.

Bakterier er den ledende årsaken til betennelse, plakk, dårlig ånde og mest tannproblemer. Bakterier kommer fra mat partials mellom tennene, hvilke typer maten man spiser, ikke rense tennene godt nok hjemme, ikke får profesjonell cleanings tannlege, plager som sinus infeksjoner og andre sykdommer som diabetes.

Kroppen huser bakterier som lever i munnen. Noen av disse bakteriene er vanlig, men de under tannkjøttet linjen og mellom tennene er patogene. Hvis ikke fjernet, kan disse forårsake mange tannproblemer som halitosis, dental karies, periodontal sykdom og gingivitt. Dette er de anaerobe artene av bakterier. Anaerob betyr å leve i fravær av luft. Disse organisme eller bakterier som lever i munnen kan leve, reprodusere og påvirke immunsystemet hvis du ikke bli kvitt dem ved å rense tennene. De skaper vert svar som gir deg betennelse. Femti prosent av folk over 35 år og 70% over 65 år har denne pågående inflammatorisk respons i form av periodontal sykdom. Siden en betennelsessykdom forverret alle andre inflammatoriske sykdommer, er det forbundet med en lang rekke sykdommer i kroppen.

Siden anaerob organisme faktisk dø hvis eksponert for luft, er det viktig å endre miljøet i munnen. Her er noen munnhygiene løsninger å holde ned betennelsen epidemien i munnen.

1. Rengjør tennene minst to ganger om dagen. Og ikke glem å skrape tungen.

2. Hvis mulig, pusser tennene etter hvert måltid. Hvis du ikke kan rengjøre skylle tennene etter hvert måltid, så i det minste munnen med varmt saltvann eller saltvann med baking soda lagt i løpet av dagen. Dette hjelper endre miljøet gjør det vanskelig for denne bakterier til trives.

3. siden bakterier overleve på sukker, holde mengden karbohydrater du spiser til et minimum. Når du spiser noe med sukker, enten det er en søt rulle med sjokolade og kake, spesielt brus eller saft sukker lagt, pusser tennene eller skylle med varmt vann. Eller den beste måten å unngå disse høy carb mat helt.

4. siden betennelse epidemien er svært utbredt i overvektig og diabetiker pasienter, holde vekten ned til en magre kroppsvekt indeks. Overvekt fører til diabetes, hjertesvikt, andre sykdommer og forårsaker betennelse å bli normen for kroppen. Det er svært viktig for disse pasientene å tilbakeholde betennelse.

5. gå tannlegen minst to ganger i året for å finne eventuelle problemer du måtte ha før de blir alvorlige. Tannlegen kan gjenkjenne problemer som ikke ennå har produsert symptomer. Nå er det anbefalt at kvinner over trettifem (de har en tilbøyelighet til osteoporose) eller noen med periodontal sykdom få profesjonell cleanings hver tredje måned.

6. utelukke at dårlig ånde skyldes andre sykdommer ved å få en medisinsk sjekk.

Ved hjelp av disse metodene vil hjelpe holde bakterier og resulterende betennelse i munnen og resten av kroppen. Etter en eller alle av disse anbefalingene kan begrense dårlig ånde som er forårsaket av betennelse.

###