Tannpleie

Whitening tannkrem og hvordan det fungerer

Er du lider av mangel på tillit eller usikkerhet på grunn av gulnede tenner? Du smile i speilet og tenker "Hva skjedde med mine tenner?" Er du kvalm av gul eller selv orangey brune fargen på tennene? Hvor trist å leve livet følelsen trist, flau eller engstelig om ditt smil. Tross alt, er det midtpunktet i ansiktet og det første som folk varsel når de møter du. Du skal kunne vise frem ditt smil med stolthet. Whitening tannkrem er en enkel og billig løsning for gulnede tenner. Du bør definitivt vurdere å kjøpe en hvis du er på utkikk etter en rask løsning som ikke vil bryte banken.

Ikke fremmedgjøre selv!

Du bør ikke føle seg alene eller tror at du er den eneste som arbeider med gule tenner. Gule tenner er så vanlig, og som du alder, vil du se det skjer mer. Folk rundt deg blir stadig mer engstelig om sin egen smiler, også. Hva forårsaker gulfarging av tenner? Gulnede tenner kan forårsakes av livsstilsvalg (som røyke eller drikke kaffe og vin), men det er også bare en del av den naturlige aldringsprosessen. Akkurat som huden rynker og håret dulls, tennene kanskje gul. Vi erkjenner at problemer som akne eller fedme kan påvirke tillit, og vi arbeider med å finne en måte å kurere disse problemene. Men overser vi noen ganger de skadelige virkningene gule tenner kan ha på en person psykologisk. Noe som kan øke en persons tillit og føle seg bedre om seg selv er bra. De fleste leger og tannleger vil være enig at det er en stor fordel å øke en persons selvfølelse og gi dem et bedre kroppsbilde. Se på whitening tennene som måte å forbedre det samlede psykiske og øke humøret.

Hva kan gjøres?

Dessverre, mange folk har tendens til å tenke at tannbleking er trivielt og også har feil ideen om at det er svært kostbart. Du kan ha fått meldingen din gule tenner vil kostnader hundrevis eller kanskje tusenvis, av dollar å fikse. Det er bare ikke tilfelle lenger. Det er mange rimelige løsninger som tar lite tid. Du trenger ikke føle seg Skamfull eller ubehagelig smilende. Du bør kunne leve livet ditt beste og være din beste selv. Du bør være i stand til å smile når du vil og briljere pearly hvite i bilder eller datoer. Ditt sosiale liv eller romantiske liv skal ikke bli påvirket av noe så lett å kurere som gule tenner.

Hvordan Whitening tannkrem arbeid?

Tannkrem for hvitere tenner jobber i varierende grad. Hvis du er på utkikk etter raske resultater deretter pleier Crest og Rembrandt å gi de beste og raskeste resultatene. Men er det andre merker som arbeide, også. Det er en smakssak preferanse og du bør vurdere hvor gule tennene er. De kan også brukes sammen med whitening penner eller strimler for enda bedre og raskere resultater. Bare være forsiktig så du ikke forårsake mye følsomhet. Igjen, dette er et spørsmål om dine egne preferanser. Rembrandt har også en tannkrem som bidrar til å hindre ny flekker fra forming! Du bør imidlertid vite at det vil koste mer enn mer kjøring av møllen tannkrem. Whitening tannkrem er ikke alle skapt like og vil ikke fungere på samme måte. De kommer også på ulike prisområdene. Whitening tannkrem noen ganger forårsaker smerte for personer med sensitive tenner. Det er noe å vurdere når du velger din. Det er noen merker (for eksempel Sensodyne) som har utviklet whitening tannkrem for sensitive tenner. Hvis du har sensitive tenner kan dette ikke være en bekymring for deg.

Hvis du ønsker umiddelbar og dramatisk bør generelt resultatene deretter whitening tannkrem brukes i forbindelse med hvithet strimler. Det er noen oppført på dette nettstedet som du bør sjekke ut. Spesielt Crest 3D White Strips er stor og kan brukes sammen med Crest levende hvit tannkrem. Kombinasjonen av disse to metoder kan virkelig gjøre en stor forskjell i smilet ditt i en relativt kort tidsperiode.