Tannpleie

Whitening strimler

Hvorfor er du interessert i teeth whitening strimler? Vel, mer enn sannsynlig tennene er gulfarging eller har tatt på en oransje eller brune fargetoner. Dette er noe som kan være så fryktelig når du merker det i speilet som du ikke kan engang liker å åpne munnen. Hvis tennene er gulfarging så du er sannsynligvis flau og føler at du vil aldri ha et fint smil igjen. Bilder og foto skudd er stressende og ingen moro. Vår smiler er sentre for våre ansikter og en av tingene som folk merke først om oss og det er så nedslående og trist ikke å like smil. Ingen skal leve sånt. Mange faktorer kan føre til gullig tenner fra drikker kaffe og vin til visse medisiner. Selvfølgelig er tennene gulfarging også en naturlig del av aldring.

Skammen knyttet gule tenner

Noen mennesker tror overvekt eller kviser er pinlig mennesker, men tror at noe som en gul smil ikke er så stor avtale. Men er det noe som gjør lider føler usikkert og mye kan påvirke selvbilde. Som nevnt ovenfor, er smil midten av ansiktet og høydepunktet for de fleste bilder. Det er ydmykende å ha et smil som er mindre enn fremragende. Dette er noe som påvirker flere mennesker enn du kanskje realisere og hvis det er en bekymring for deg så du kan få trøst i å vite at du er definitivt ikke alene. Det er noe påvirket mange mennesker som gjemmer tennene med stramt lipped smil. Heldigvis er produkter som teeth whitening strimler nå et alternativ for den gjennomsnittlige personen.

Det finnes alternativer!

Tidligere var tannbleking svært kostbar og ofte ikke praktisk. Du må bruke mye tid på tannlegekontor eller betale en høy pris for fancy resept tannkrem, gels, skuffer og lignende. Det er er ikke tilfelle lenger og tannbleking virkelig tilgjengelig for alle som er villig til å betale en liten sum penger på deres lokale eller supermarked. Whitening strimler er dyrere enn pastaer eller penner, men de pleier også å fungere bedre. De vil gi resultater raskt og er ganske lett og behagelig å bruke. Hvis du er opptatt og har ikke tid for sitte stille da er disse stor. Du kan bruke dem mens du kjører, jobber, snakker i telefonen eller med trening. Smaken kan ta litt å bli vant til, men de er en fantastisk løsning for hjemme DIY tannbleking bruker.

Som strimler er Best for deg?

Crest 3D White Strips og andre slike produkter vil gi resultater i løpet av dager og regnes som fungerer nesten samt mange av behandlingene du får på en tannlege kontoret. Du kan også prøve ut Crest 3D White Luxe Professional White Strips som markedsføres som arbeider samt nesten alt der ute. De er noen av de dyreste whitening strimler der ute, men de fungerer. Du kan selv drikke, snakke og så videre med dem på tennene. I bare 3 dager, vil du se resultater. Rembrandt intens Whitening oppløse strimler er omtrent så god som Crest 3D White Strips men tilbyr ekstra bonus at de løses i fem minutter. Det betyr at du kan sette dem på, ta av i bilen, begynner arbeidet eller få å arbeide på et prosjekt og la dem gjøre sitt arbeid og deretter forsvinner. Det er ganske kult og så enkelt.

Disse stripene er generelt en fantastisk løsning for noen som bare ikke ønsker å bruke en formue på tennene, men ønsker å se resultater. Det er også en ideell løsning for travle moms eller ledere som knapt har tid å børste tennene om morgenen si tilbringe timer på tannlegekontor. Videre de virkelig fungerer, og du vil se resultater i løpet av dager. De fungerer også sjokkerende og de fleste brukere er overrasket og glade ved tannbleking effekten disse stripene har på tennene. Ikke tilbringe en annen dag flau eller skamfull av tennene. Du fortjener å leve livet ditt beste og være din beste selv.