Tannpleie

Hvordan å bleke tennene rask?

Har du en begivenhet som et bryllup eller fest kommer opp? Så, vil du sannsynligvis se din beste! Hvis du føler deg flau eller ukomfortabel med flekker tenner da du sannsynligvis ikke føler stor om deg selv. Ingen mengde sminke eller store klær kan gjøre opp for en farget smil. Tenner og smil er midt i ansiktet, og ofte en stor del av det første inntrykket som folk har av dere. Du skal ikke lide dette problemet. Du fortjener å føle godt om deg selv. Det er så mange DIY Teeth Whitening produkter der ute å prøve. De er enkelt, brukervennlig og vanligvis ganske billig. Du fortjener å føle godt om deg selv! La oss snakke om hvordan du bleke tennene rask, men først la oss diskutere noen andre spørsmål knyttet til flekket tenner.

Grunner til at du kanskje trenger å bleke tennene rask kan omfatte:

Et bryllup (din eller andres)

Fotoseanse (familie, engasjement, senior bilder, etc.)

En part eller sosiale sammenkomster

En første date

Første skoledag

Ferie

Hva forårsaker gule tenner?

Hvis du er bekymret for tennene så du ikke er alene. Mange mennesker lider av ubehag og ydmykelse sosial angst på grunn av sine flekker tenner. Noen mennesker har brun eller oransje tenner som er absolutt mortifying for dem. Årsakene til gulnede tenner inkluderer:

Røyking

Drikke kaffe

Drikker rødvin

Visse medisiner

Bruk av visse narkotika

Den naturlige aldringsprosessen

Uansett årsak for ditt flekker, bør du ikke føle skam, og du bør være klar over at det finnes løsninger. Du er ikke alene, og mange har å gjøre med det samme problemet.

Sosial angst og psykiske problemer relatert til flekket tenner

Noen mennesker ser på tannbleking som en luksus og føler ikke at de skal bruke penger eller tid å bekymre tennene. Men hvis du lider med gule tenner hadde da du sannsynligvis psykiske bivirkninger som kommer sammen med flekker tenner. Du føler deg nervøs for datoer, fester eller bilder. Du holde munnen lukket når det er mulig. Du finner deg selv følelsen judged av mennesker og tror at de antar at du har dårlig hygiene. Du hater første og du tilbringe timer prøver å børste bort gule eller stirret i speilet hate smil. Ingen av dette er OK. Du burde ikke ignorere disse psykologiske symptomer.

Hvordan å bleke tennene rask?

Mens pastaer, penner og andre løsninger vil gi resultater, er det sannsynligvis raskeste og enkleste å bruke whitening strimler.De er litt dyrere, men vil du begynne å se resultater innen 3 dager, om ikke etter den første søknaden. Det er skjønnheten i strimler. De fungerer veldig raskt, og vil ikke skuffe. Hvis du har noe kommer opp som er viktig så prøve whitening strimler for raske resultater. Men hvis du ikke har råd strimler er deretter en løsning som kan være verdt å vurdere tannbleking pennen. De fungerer veldig fort og produsere resultater som er merkbar. Men er de veldig billig!

Hvordan velge din DIY tannbleking produkt

Vurder følgende:

Prispunkt.

Hva kan du råd? Du har råd til noe! Uansett hvor stramt er budsjett, det er noe for deg.

Hvordan gul er tennene dine?

Noen mennesker har bleke gule tenner mens andre har tenner som er nesten oransje eller beige.

Er tennene sensitive?

Hvis du har tann sensitivitet spørsmål så må du vurdere produkter laget spesielt for sensitive tenner (eksempel: Sensodyne). Sensitive tenner krever nøye og litt mer tenkte eller du kan ende opp i mye smerte. Hvite tenner er ikke bra hvis munnen gjør vondt!