Tannpleie

Fordelene av å velge tannimplantater

Dental implantater kan være et levedyktig alternativ for folk som har mistet tenner på grunn av en skade eller andre problem. I stedet for proteser som sitter på tannkjøttet, har disse kunstige tenner røtter som går under tannkjøttet i kjeven. Disse kunstige røtter kan faktisk holder broen eller tann på plass effektivt.

Tilgjengelige alternativer

To alternativer eksisterer med én type benytte en innsetting i benet og den andre typen bruker en innsetting på benet. Endosteal innsetting benet innebærer kirurgisk innsetting av skruer eller blader å holde protetikk på plass. Pasienter med broer eller avtakbare proteser kan velge dette alternativet. Subperiosteal innsetting på benet innebærer plasseringen av tannimplantater på kjeven med metalldeler stikker ut av tannkjøttet å holde protetikk på plass. Pasienter som ikke kan ha normal proteser på grunn av minimal bein høyde kan velge dette alternativet for å erstatte deres tenner.

Fordelene av tannimplantater

* En rekke fordeler gjøre dette et attraktivt alternativ for mange mennesker. Disse protese tenner ser og føler som din naturlige. Fusjon med bein i kjeven gjør dem en permanent del av munnen.

* Proteser kan påvirke tale, forårsaker slurring ord, lisping og mumler. Pasienter vil ikke oppleve samme glidning og problemer med plass, så tale ikke skal endre eller bli vanskelig.

* Fleste finner tannimplantater komfortable fordi de blir en ny del av munnen. Det er ikke nødvendig å sette dem og ta dem ut. Rengjøring og børsting er det samme som å børste ens naturlige tenner. Avtakbare proteser kan ofte føle ubehag for folk på grunn av dårlig montering.

* Spise kan også være en utfordring med flyttbare Endodonti på grunn av problemer med å tygge og smerte. Med implantater opplever folk ikke de samme problemene. I tillegg er det vanligvis mulig å spise alle ens favoritt mat uten problemer av smerte eller skiftende proteser.

* Fremgangsmåten for innsetting involverer ikke omkringliggende tennene måten en bro vanligvis gjør. Med en bro må tannlegen forberede omkringliggende tennene til å gjøre det mulig for dem å støtte broen. Dette inkluderer vanligvis redusere disse tennene, som kan påvirke langsiktig tannhelse.

* Mange mennesker opplever en økning i selvfølelse og generell tilfredshet etter under denne prosedyren. Det er lett å smile igjen, som kan hjelpe folk føler bedre om seg selv.

Pasienten krav

Pasienter må ha gode muntlige og generell helse kan være gode kandidater for denne prosedyren. Det er nødvendig for pasienter å ha nok bein i kjeven for å holde og støtte protese røttene. Derfor er sunn tannkjøtt vev og mangel på periodontal sykdom obligatorisk. Spesialist vil kunne vurdere pasientens munnen og historie å avgjøre om pasienten er en god kandidat for prosedyren.

Snakke med en tannlege eller en periodontist om denne fremgangsmåten for å se om du er en passende kandidat for implantater. Etter innsetting, kan du gå videre uten proteser å opprettholde.