Tannpleie

Noen tips for foreldre som har barn er ferd med å få tannregulering

Foreldre ønsker sine barn til å ha en perfekt sett med tenner. Og selv om yngre barn ikke kan ennå forstår fordelene med store tenner, vil de fortsatt definitivt kjenner og setter pris på alt det harde arbeidet de og deres foreldre gjorde for å opprettholde deres god tannlege heath når de blir eldre.

En av måtene kan barna ha bedre tenner er iført seler. Klammeparenteser kommer i ulike typer, men mange tannleger i dag anbefaler likevel at barn ha tradisjonell tannregulering. Dette er fordi regulering kan rette flere tannproblemer inkludert gapped og overbefolkede tenner, overbites og malocclusion.

Iført tradisjonelle seler om er ikke noe som mange barn, spesielt tenåringer, nyte. Dette er fordi klammeparentesene kan påvirke utseendet og det er visse endringer som de vil ha til å gjennomgå og bære med, inkludert deres vanlige kosthold.

Hvis du er en forelder og du har en gutt som er ferd med å få tannregulering, er nedenfor noen tips du kan følge for å hjelpe barnet beholde et positivt syn i denne fasen og hjelpe ham eller henne takle alle kommende relaterte endringer:

Kontroller at barnet forstår alle fordelene han eller hun står å få med seg bukseseler nå. Både du og orthodontist må kontrollere at barnet fullt kjenner og forstår de helsemessige fordelene av seg bukseseler nå og hvordan dette vil påvirke hans eller henne tenner i fremtiden. Barnet bør vite at klammeparentesene er viktig i behandling av dental problemet vedkommende har nå og at dette vil føre ham eller henne å ha et bedre smil i noen år.

• Adopter en positiv vibe. Husk at holdningene er smittsom. Hvis ungen plukker opp på det faktum at du er ganske spent om det faktum at han eller hun får tannregulering, vil barnet ditt også føles mer positiv og selv ivrig om hele opplevelsen. Av væskende positivitet, vil du bidra sterkt i å redusere barnas bekymringer og frykt.

• Ødelegge barnet. Et par dager før ungen vil få sin tannregulering, gi ham eller henne en pose med snart-å-være-banner godbitene som klissete eller hard mat som karamell, taffy og beef jerky. Husk at barnet ikke kunne spise mat som disse en gang han eller hun starter iført seler så ta deg tid til å ødelegge ham eller henne litt før montering avtalen.

• Til slutt, når barnet ditt begynner iført seler, fjerne noe mat som kan være dårlig for ham eller henne. Når barnet ditt får tannregulering, bli kvitt alle klissete, tøff-spise matvarer fra hjemmet ditt. Når du eliminerer disse matvarene fra skap og middagsmenyer, blir det enklere for din sønn eller datter å unngå fristelsen til å spise disse skadelige mat. Men sørg for at du stakk opp på myke typer mat, spesielt etter at din sønn eller datter får sin tannregulering strammet.