Tannpleie

Generelle dental tjenester

Generell tannlegevitenskap er et bredt felt, ser at typen tannhelsepersonell tjenester tilbys kan utføres av en tannlege, spesialisert eller ikke. Noen av prosedyrene gjøres og tjenester er:

1. diagnostiske og forebyggende odontologi

Målet med forebyggende odontologi er å stoppe fremme av fordypning problemer og eliminere sjansene for dem utvikle helt. Noen av prosedyrene inkluderer skalering, som er fjerning av plakk og tartar ved hjelp av en ultralyd skalering. Tetningsmasse fungerer som fyllinger men kan plasseres før hulrom utvikler. De brukes spesielt på barns tenner, som er en større risiko for utvikling tannråte.

Forebyggende Tannpleie starter hjemme, ved regelmessig børsting, minst to ganger om dagen, spise sunn mat og tanntråd riktig.

Tannlegene kontor, tenner, tannkjøtt og vev swill være undersøkt ved hjelp av spesielle muntlig kameraer og røntgenbilder. Tannlegene gir en sjanse til å se og finne eventuelle problemer med de interne strukturene i tennene.

2. styrkende

Som implisert av navnet er det korreksjon av eksisterende problemer

Prosedyrene omfatter root kanalene og Dental fyllinger. Fyllinger, laget av gull, sølv eller porselen er satt i hulrom å dekke dem og gjenopprette funksjon av tannen. Den vanligste området der karies utvikle er jeksel og premolarer. Australsk Institutt for helse og velferd rapportert i 2012 at tannråte er den mest vanlige helseproblem blant australiere. Dataene er Hentet fra den nasjonale undersøkelsen av voksen Oral helse.

Ødelagt eller kuttet tennene behandles også bruke fyllinger.

En rotfylling er gjort når cellulose er alvorlig smittet. Masse av tannen er en veldig følsom. Den inneholder levende vev ansvarlig for å forsyne næringsstoffer på tann. Når den er infisert, øker risikoen for å miste hele tannen mer enn to ganger. Noen ganger mister tannen følelsen når nerver er infisert. Rotfyllinger fylle gjøres for å lagre tannen i stedet for du mister den. Hva skjer er at tannlegen øvelser i massen, med pasienten under anestesi, og fjerner den infiserte delen. Noen nerver fjernes også om de berøres.

Delen av massen som fjernes erstattes av en filler substans som kalles gutta percha. Det er tøffe og sementert på plass mens du er i smeltet form. Mange ganger, etter rotfyllinger terapi, er spisser av tennene dekket med en krone for å dekke.

Dental implantater er også oppkvikkende.

Kirurgi er gjort når andre bevise ineffektiv eller etter første undersøkelse av de generelle tannlegen.

Kosmetisk tannbehandling

Som mer komplekse prosedyrer i estetisk tannbehandling trenger spesialister som prosthodontists, kan en generell tannlege fikse skallfasetter. Disse er farget som emalje, laget hovedsakelig av porselen og bæres over tennene til å dekke flekker eller skjule kuttet tennene. Hvor tann reduksjon av skulptur er nødvendig før du plasserer ferniss, kan du bli henvist til en spesialist avhengig av

Bleking eller whitening, er også en kosmetisk prosedyre som kan gjøres. Kjemikalier eller en kombinasjon av disse og lett brukes til å lette tennene. Etterpå den kan trygt anbefales at du gjør resten av hvithet hjemme.