Tannpleie

Onder av gummy vitaminer

Som forelder forstår jeg helt et ønske om å gi barna vitaminer; du vil være sikker på at de får alle næringsstoffene som de er ment for å få for å vokse opp til å være friske voksne. Som forelder vil du sikre at kresen i matveien blir alt de trenger for riktig utvikling og du vil være sikker på at selv om du mate ungen kaptein Crunch til frokost, frites lunsj og is til middag, kroppene vil fortsatt få alle næringsstoffene de trenger. Jeg får det, jeg lover at jeg får den. Jeg godkjenner gummy vitaminer som kone og mor, og jeg har vært kjent for å gi ut noen til mine egne barn.

Nå, pediatric tannlege, ser jeg ikke godkjenne! Faktisk, ønsker jeg å hoppe opp og ned og skrike, nei, nei, nei! Vel, kanskje ikke hoppe opp og ned... Jeg kan skremme barna jeg jobber med, men jeg vil la foreldre vet at flertallet av gummy vitaminer på markedet er ganske mye befestet candies. De har sukker i dem akkurat som godteri; og akkurat som candy de føre HULROM. Ta et populært gummy vitamin som Lil Critters Gummy Vites som 3 gram sukker i hver servering størrelse. Deilig og næringsrik, ikke sant? Nå har titt på faktum at 1 ts sukker 4 gram. Som ville gi sine barn en teskje sukker å knaske på ved sengetid?

Dessverre har jeg møtt mange foreldre som børste barnas tenner religiøst og kommer i til tannlege kontoret bare å finne at lite Johnny og Betty Sue har hulrom selv om de børste regelmessig, unngå sjokolade (og stort sett alt yummy), drikker bare vann... og tygge gummy multivitamin rett før sengetid < === som er problemet! Gelatin er fin og klissete og bygger seg inn i sprekker og bretter i bitende overflater av barnas tenner og sukker gir en flott kilde til mat- og for bakterier i barnets munn. Gummy vitaminer er ikke helt forferdelig hvis du pusser etterpå (veldig bra), men de vil lede deg rett CavityLand ellers. Det anbefales at disse vitaminene gis til barn på dagtid og som med alle ting, moderasjon er nøkkelen.

Vennligst dispensere og nyte gummy vitaminer med forsiktighet! Børste og tanntråd barnas tenner daglig og sørg for å se ta dem tå deres fagpersonell minst to ganger hvert år.