Tannpleie

Hvordan hjelpe barn omsorg for sine bukseseler

Lated bekymre av klammeparenteser under ortodontiske behandling er en viktig del av å hjelpe dem med å få og holde et sunt smil for hele livet, som mange av vanene de lærer vil føre med seg selv etter deres ortodontiske behandling er. Men kan barn ikke forstår årsakene til slike en strukturert renhold regime. For å unngå barnets frustrasjon, støtte hans eller hennes rengjøring innsats gjennom å få kunnskap om prosessen og ideer for å gjøre det hyggelig.

Her er fire måter å ta vare på barnets tannregulering:

1. børsting. Grundig børsting etter hvert måltid og snacks vil forhindre plakk oppbygging som kan føre til cavities og tannkjøttsykdom. Barn bør oppmuntres å penselen deres tenner og bukseseler på alle vinkler for å sikre noe mat gjemmer seg bak parentes eller ledninger kan kobles riktig.

Gjør det morsomt: prøve å kjøpe en lys-farget tannbørste eller en med ditt barns favoritt film karakter på den. Enda bedre, la din sønn eller datter plukke ut sin egen tannbørste. Dette vil gi barnet og la ham eller henne å bli begeistret børsting. Andre barn kan bli ansporet pensel oftere ved hjelp av en elektrisk tannbørste hjemme. Dette verktøyet kan være en flott gave hvis du er klar til å gå julehandelen.

2. tanntråd. Effektiv tanntråd kan være en utfordring med klammeparenteser, men det er en sunn vane å oppmuntre daglig. Det er nesten umulig å dun normalt med klammeparenteser, vil med en "threader dun" med en stiv tips eller en plast dun threader tillate tanntråd å komme bak wire. Forsiktig inn i threader mellom tennene ved foten av tannkjøttet, så tråden floss sløyfen ovale og trekk det forsiktig tilbake mellom tannkjøttet. Når floss settes, delikat skyve floss opp og ned innsiden av hver tann.

Gjør det morsomt: en rask og enkel verktøyet å hjelpe med tanntråd er interdental rengjøringsbørste. Liten bust spissen kan settes inn mellom klammeparentesene og rundt tannkjøttet for ekstra rengjøring på børsting og bruk av tanntråd- eller brukt praktisk og subtilt når ut i offentlige når full børsting kan.

3. sunn mat. Det er viktig å spise en balansert diett for å støtte munnhygiene. Sukkerholdig mat, og selv søtet drikker som juice og pop kan klamre seg til tennene og føre hulrom rundt parentesene. Hard og klebrige matvarer, som karamell, popcorn og tyggegummi, har potensial til å sprekk, fjerne eller overholder klammeparentesene så de bør unngås.

Gjør det morsomt: se etter sunn behandler oppskrifter sammen med barnet ditt. Forbereder næringsrik snacks eller bakervarer sammen gjør sunn spise en morsom prosessen og gir også en mulighet til å snakke med barnet om de mange fordelene ved å spise godt.

4. wire-omsorg. Regelmessig børsting er første skritt i å holde din ortodontiske wire rent, men disse trådene har potensial til å irritere huden i munnen, forårsaker sår og blødninger. For å unngå dette, kan formes voks brukes klammeparentesene på poeng av friksjon. Dette voks vil beskytte munnen samtidig også fleksible for enkel fjerning.

Gjør det morsomt: orthodontist vil tilby en rekke fargede strikk som vil løkke rundt parentes og kabler. Dette er en nyttig metode for barn å tilpasse deres ortodontiske behandling og uttrykke sin personlighet. Bryte ut av mono-tone metall fargen i parentes og kabler vil oppmuntre barna til å opprettholde deres klammeparentesene som de vil være stolt av hvordan de ser ut.

Rengjøring tenner og klammeparenteser kan bli en hyggelig og rutinemessig del av barnets munnhygiene. Foreldre er en verdifull kilde til kunnskap og støtte for sine barn og vil bidra til å angi tonen i forming positive vaner. Barn bør oppmuntres til å rense sine egne tenner og rost for sin innsats, uansett hvor liten. Gjør det morsomt og støttende vil sette barnet for suksess.