Tannpleie

Best hjem rettsmidler for naturlig hvite tenner

Hvite tenner kan gjøre en stor innvirkning på utseendet ditt. Hvite tenner kan gjøre deg se attraktive, sunn og yngre. Dårlig fargen på tennene kan ofte gjøre du falt mindre trygg offentlig. I dag, er det mange forskjellige bleking skuffer, kjemiske løsninger og mange andre rask og dyre unaturlig måter å bleke tennene dine. Disse måtene er virkelig raskere enn naturlige tenner whitening rettsmidler, men er også skadelig for tennene. Hvis du ikke ønsker å risikere med tennene finnes mange naturlige tenner whitening rettsmidler som et alternativ. Naturlig rettsmidler for tannbleking er lett å gjøre hjemme, ikke dyrt, og er ikke skadelig for tennene.

Finn ut under våre naturlige tenner Whitening rettsmidler:

Frukt og grønnsaker for hvite tenner

Spise frukt og grønnsaker og spesielt crunchy seg like selleri, agurk, brokkoli, epler, gulrøtter, osv. De bleke tennene ved forsiktig fjerne fjerne flekker og overmål næringen og øke produksjonen av spytt, som bidrar til å redusere plakk-forårsaker bakterier. Epler også inneholde eplesyre (som jordbær) som kan også bidra til å bryte ned plakk.

Bruk tanntråd fjerne flekker mellom tennene

Flekkete tenner oppstår ofte som vi alder, men enkelte matvarer og drikke kan akselerere prosessen. Tanntråd kan hjelpe tennene ser hvitere av bare fjerne flekker mellom dem. Tanntråd er ekstremt viktig for god tannhelse og dens selv betraktet som viktigere enn børsting av mange tannleger.

Kokosolje kan redusere mengden av skadelige bakterier i munnen

Kokos olje er kjent for sin evne til å senke kolesterolet, øke immunforsvaret, forhindre kreft og mange flere. Men det kan også bleke tennene naturlig. Kokosolje kan redusere mengden av skadelige bakterier i munnen av bare swishing rundt. Når du swish olje rundt munnen, bli bakterier "fanget" i den. Prosessen er meget enkel og effektiv.

Bare sette en spiseskje olje i munnen, swish det ca 20 minutter, spytte det ut og deretter pusser tennene. Hver gang når vi gjør dette fjerne vi mye bakterier og plakk fra vår munn.

Jordbær er naturlige tenner whitener

Jordbær kan gjøre tennene hvite bare på grunn av deres syre innhold. Jordbær inneholder vitamin C og eplesyre. Vitamin C i jordbær fungerer som en naturlig tenner whitener ved å hjelpe i eliminering av plakk. Eplesyre kan også hjelpe bryte ned plakk, som er en grunn til gule tenner. Jordbær er rike på fiber som fungerer som bust å rengjøre tannen. Du kan bleke tennene ved å bare spise jordbær. Det er nødvendig å tygge dem veldig bra for gode resultater. Du kan også MOS noen jordbær og børsting med blandingen to ganger i uken.

Bananer for rask tenner

Bananer er god kilde til kalium, magnesium og mangan. Alle disse kan hjelpe har naturlig hvite tenner. Faktisk vil vi bruke skallet av banan. Det er en enkel metode og du trenger bare å forsiktig pussing innsiden del av skallet langs tennene i ca 2-4 minutter. Etter at du pusse tennene. For best resultat gjør det en eller to ganger om dagen.

Aktivt kull kan naturlig blekemidler ut flekker fra tennene

Aktivt kull brukes til å eliminere farge fra en rekke produkter. Det kan også bidrar til å naturlig blekemidler ut flekker fra tennene. Bare våt tannbørsten din og dyppe den i en liten glasskrukke aktivt kull pulver. Mildt penselen for 3 til 5 minutter og spytte ut. Du kan gjøre dette én gang om dagen, 3 dager på rad. Aktivt kull kan hjelpe endre munnen pH fra surt til alkaliske. Det også forebygge hull i tennene og drepe de dårlige bakteriene.

Et skinnende hvitt smil er noe å være stolte av, og kan forbedre tilliten. Det er ikke nødvendig å bruke alle dyr og skadelig for tennene bleking skuffer, kjemiske løsninger og så videre. God munnhygiene, sunn mat kombinert med naturlige tenner Whitening rettsmidler kan sikre at tennene blir hvit i år.