Tannpleie

Hva er iv sedasjon?

Hva er det egentlig?

Liker ingen å gå til tannlegen, men blir slått ut hver gang du trenger arbeidet kan være dyrt! Nå med alternativet for IV sedasjon, kan du få alt arbeidet gjort på en rask, besøk angst gratis. IV sedasjon, aka "bevisst sedasjon" er en kombinasjon av medikamenter som tillater for en pasient å være våken i en prosedyre, men kanskje ikke nødvendigvis husker alt som har skjedd. Etter arbeid er fullført, er pasienten brakt tilbake mer bevisst, men med liten eller ingen erindring av behandlingen gjort. Kombinasjonen av medikamenter forårsaker sedasjon samt en anesthesia; muntlig anestesi vil imidlertid fortsatt gis for å sikre 100% anestesi for pasientens komfort.

Hvem bør bli bedøvet?

Dessverre ikke alle alder eller helse vil tillate oss å gjøre IV sedasjon på kontoret. Likevel, lystgass og noen muntlig medikamenter kanne høyeste hjelpe redusere stress og gjøre for en hyggelig dental opplevelse. Diskutere alternativene med legen på neste dental avtale. De spesielle menneskene som kan ha stor nytte fra IV sedasjon er:

Pasienter med høy dental/legen angst

Små barn med tannarbeid. Det er viktig for barnets erfaring i the tannlege kontoret å være positive, spesielt i ung alder. Barn som trenger mye arbeid utført, eller som har hatt traumatisk opplevelse før ville ha nytte av sedasjon.

Mest brukte, visdom tennene fjerning eller andre utdrag

Før sedasjon

På grunn av medisiner som vi bruker vil vi ha all nødvendig informasjon om prosedyren samlet før avtalen. Hvis avtalen skal ta ut visdomstennene, eller gjøre flere fyllinger samtidig, kan tannlegen anbefale at pasienten kommer i før blir bedøvet å ta nødvendige røntgenstråler og gjøre en eksamen. Ingen vil bli gjort den dagen bare samle informasjon om pasienten før de bedøvet.

Som en pasient, kontroller at legen er klar over eventuelle medisiner du ta daglig. Også, hvis din helse er aktuelle, du legen kan kreve at du får godkjenning fra din lege før din sedasjon.

Dagen for din sedasjon, anbefaler vi at pasienter ikke spise eller drikke noe (foruten vann) 8 timer før blir bedøvet.

Trenger jeg en Driver?

Hver pasient reagerer forskjellig på sedasjon, men forblir i kontoret til de er kjøpedyktig gå med litt hjelp til bilen, men vil under ingen omstendigheter være tillatt å kjøre seg hjem. De må ha en sjåfør å plukke dem opp og kjøre dem hjem. De vil ikke være fullt klar over direkte etter prosedyren og kan ønske å gå sove når de har kommet hjem til av bedøvelsen har helt slitt av.

For flere spørsmål om IV sedasjon, pass til ring tannlegen.