Tannpleie

Et forebyggende program

Forebyggende odontologi er en av de beste måtene som du kan ta vare på tennene og holde dem friske. Denne praksisen bidrar til å unngå tannkjøttsykdom, hulrom, emalje slitasje, men over alt dette, forebygging hjelper unngå alvorlig og kostbare tannproblemer. Denne formen for tannpleie kommer i mange former som årlige fordypning rensning og daglig børsting. Dette er aspekter som er utformet for å sikre at tennene er ren, sterk og hvite hele tiden. Barn trenger å være utdannet på viktigheten av riktig munnhygiene så tidlig som mulig.

Er forebygging virkelig nødvendig?

Hvis du ikke vet, hjelper forebygging unngå alvorlig og kostbare tannproblemer. Hvis du ikke ta godt vare på tennene og administrere dem riktig, kan du finne deg selv kaster bort en masse penger på Tannpleie tjenester i fremtiden. Nå en dager, full munn rekonstruksjon koster mye penger og det er ikke noe du ønsker å gå gjennom. Ved å vedta riktig forebyggende program, vil du kunne beskytte deg selv fra slike ublu dental kostnadene.

Forebyggende odontologi ideelt legger vekt på behovet for pågående hygienen og daglige praksis som er forbundet med å forebygge tannråte.

Tidlig forebygging

Det er alltid viktig å starte tann rensning når tennene begynner å utvikle. Foreldre rådes til å ta vare på disse anvisningene slik at barna ikke utvikle komplikasjoner tidlig. Det er viktig å besøke en pediatric tannlege i tidlige stadier av livet slik at oral helse er opprettholdt fra det første stadiet.

Strategier for å adoptere i denne forebyggende program

Forebyggende munnhygiene programmer for både voksne og barn inkluderer en rekke i-kontoret og hjemme-baserte aktiviteter. Disse inkluderer;

På hjem munnhygiene

Fluor bruk

Riktig kosthold

Regelmessig tannlege besøk

Fordypning rensning og screening

Røntgen

Munn vakter

Unngå røyking og drikking med riktig oral helse-ledelsen

De fleste eksperter argumentere for riktig pasienten utdanning fra de tidligste av stadier. Dette er informert av faktum at pasienter som forstår utfallet av dårlig tannhelse er best plassert til å se tannleger og unngå slike problemer.

Bruk av fluor for å forebygge fordypning sunnhet komplikasjoner

Fluor er hovedsakelig finnes i to former, nemlig systemisk og aktuell. Aktuell fluorider bidra til å gjøre eksisterende tenner motstandsdyktig mot nedbrytning av hovedsakelig styrke dem. De inkluderer elementer som tann pasta og profesjonelt anvendt Fluorid behandlinger.

På den annen side, er systemisk fluorider inntatt og tatt inn i bøye kroppen hvor de brukes i dannelsen av tann strukturer. De kan også gi aktuelle beskyttelse vurderer det faktum at det finnes fluor i spytt. Disse fluorider er fluor kosttilskudd og offentlig vann fluorisering.

Er det noen fordeler av denne forebyggende program?

Som forebygging bidrar til å unngå alvorlige og kostbare tannproblemer, er det andre fordeler også. Vurderer det faktum at oral helse er knyttet til generell helse, forebyggende odontologi er av stor essensen til total velvære. Muntlig sykdommer kan forstyrre spise, snakke og daglige aktiviteter og med selvtillit. I kids, kan alvorlig forfall føre til effekter på vekst og utvikling.