Tannpleie

Hvordan tannleger gjøre sine pasienter komfortable

Når det gjelder tannleger, er mange redd for å gjøre en avtale for flere forskjellige grunner. Faktisk, er denne frykten ofte sitert av studier som de viktigste grunnen folk forsømmelse deres tannhelse. Her er noen av måtene fagfolk bekjempe at frykten og gjøre sine pasienter mye mer rolig.

Overvinne tidligere erfaringer

Mange pasienter er redd for å se tannleger på grunn av opplevelser de kan ha hatt barn eller historier de kanskje har hørt fra andre. Odontologi er imidlertid ikke på langt nær så vondt som tiår siden. Faktisk beskriver de fleste pasienter sine besøk som mer eller mindre komfortabel.

Utdanning er en av nøklene til å overvinne denne frykten, som har en faktisk navnet - "odontophobia." Tannleger arbeider kontinuerlig for å gjøre deres praksis mindre skremmende og bruke utviklet teknikker for å eliminere tilknytningen mellom odontologi og ubehag.

Forbehandling condition

I mange tilfeller spør fagpersonell en pasient å komme for en innledende møte før noen form for behandling administreres. Han eller hun får pasienten sitte i dental stolen for å føle seg mer komfortabel og så tydelig forklare prosedyren som skal utføres. Dette er en stor sjanse til å vurdere den medisinske historien i pasienten, ta bilder kan være nødvendig, og utføre en screening for oral cancer. Ikke bare denne bygge tillit, hjelper det også pasienten føle deg mer avslappet om sin kommende avtale.

Under besøket

Mange tannleger vil etablere en slags signal med sine pasienter slik at de kan ha en følelse av kontroll over prosedyren. Når de gir signalet, betyr det de føle smerte og trenger prosedyren for å bli stoppet. I andre tilfeller brukes distraction teknikker. Disse kan omfatte spiller avslappende musikk under prosedyren å holde pasienter fra fokus på visse lyder, som drill. Denne tilnærmingen er spesielt effektivt når pasienter tar sine egne MP3 eller CD med ny musikk, som kjente sanger kan gå ubemerket hen og ikke gi nødvendig distraksjon.

Det er også flere innovasjoner nå tilgjengelig som kan gjøre et besøk mer avslappende. For eksempel en injeksjon komfort systemet kan brukes til å sende beroligende vibrasjoner dypt inn i tannkjøttet mens injeksjon leveres. Også er mer dental fagfolk forskrivning mildt beroligende agenter for pasienter å bruke enten natten før å hjelpe dem sove eller på dagen avtalen slik at de er mer behagelig.

Dette er bare noen av måtene som tannleger hjelper sine pasienter slappe av under avtaler. Jo flere mennesker blir oppmerksom på fremskritt i smertefri odontologi, håp er at flere av dem vil komme over sin frykt og få hjelpen de trenger å ha den beste munnhygiene mulig.