Tannpleie

Alt du trenger å vite om tannimplantater

I dag, implantater er en effektiv og populær metode for å erstatte manglende tenner og er designet for blandet med resten av tennene. De er en god langsiktig alternativ for å gjenopprette den tapte smilet. De er forberedt fra Titan og andre slike materialer som er helt kompatible med den menneskelige kroppen. I utgangspunktet, de er innlegg kirurgisk plassert i nedre eller øvre kjeven å fungere som sterk ankere til erstatning tennene.

Snakk med din tannlege hvis du tilfeldigvis være veldig bevisste på grunn av noen tenner mangler, er iført ubehagelig proteser eller kanskje du ikke ønsker å få god tann struktur fått kvitt slik at en dental bridge. Sannsynligvis er tannimplantater bare det aktuelle alternativet tilgjengelig for deg. Den kanadiske Dental association anbefaler at hvis din kjevebenet ikke har utviklet vanlig eller har krympet, kan det være mulig å få et bein pode, en metoden av tilføyer noen nye bein på din eksisterende kjevebenet.

Fleste pasienter føler at et implantat er stabile, sikre og en utmerket erstatning for sine stropper. American Academy av kosmetisk tannbehandling advarsler som dette ikke en eneste dag prosedyre fordi implantatet krever riktig følge din bein og i fleste tilfeller, tar et par måneder for prosessen fullføres.

Vanligvis er det 3 faser å få implantatet:

-Først av alt, vil tannlegen kirurgisk plassere kunstig implantatet i din kjevebenet. Han eller hun kan anbefale en midlertidig diett av myke mat, varme supper eller drikke i løpet av helbredelse.

-Det neste trinnet er å få beinet rundt implantatet å helbrede gjennom en prosess som kalles osseointegration som ordrett betyr kombinere med bein.

-Endelig, plassering av kunstig tann er gjort. For bare en en tann implantatet, vil tannlegen skreddersy en ny for deg, kjent som en tannkrone basert på form, størrelse, form og farge og designet for blandet med andre tennene. Hvis flere tann byttes, opprettes skreddersydde proteser og bruer som passer i munnen og i din implantater.

-British Dental Health Foundation (BDHF) antyder at hvis implantater er godt tatt vare på og hvis de er montert inn i friske og sterke Ben, du kan se frem til dem som varer i mange år. Likevel, i likhet med alle andre kirurgiske implantater som en hip erstatning, de ikke kommer med livstidsgaranti. BDHA er et datterselskap av International Dental Health Foundation.

For de som er interessert i å få implantater, vil det være en god idé å diskutere om det omfattende med tannlegen først. Hvis du er i god generell helse, kan dette være behandlingsalternativet for deg. Som et spørsmål om faktum, er helse i stedet for din alder mer av en kritisk faktor. Du må bli vurdert medisinsk av en lege før alle implantat kirurgi planlagt.

Noen kroniske sykdommer som leukemi eller diabetes kan forstyrre din helbredende etter kirurgi. Derfor kanskje ikke personer som har slike medisinske forhold den beste kandidat for kirurgiske implantater. I tillegg kunne til bruk av tobakk også avta helbredelse.