Tannpleie

Få tilbake det smilet med usynlig bukseseler

En fersk studie utført av australieren Off av helse og velvære fant ut at 3 ute av 5 femten åringer i Australia har en tannlege problem mens personer over 65 hadde på gjennomsnittlig 23 tennene berørt av en tannlege komplikasjon. Ingen tvil om er virkningen av dette ikke tapt på evnen til mange smil.

En revitalisert smil som har rett tenner ikke lenger har å utgå fra munnen full av unappealing kablet bukseseler. Forbedre fysisk selvtillit og selvfølelse, tilbyr usynlig bukseseler nå en estetisk og knapt synlig erstatning for tradisjonell wire og braketten klammeparentesene. Også avansert kalt klare bukseseler, klare aligners har blitt produsert utnytte datateknologi som har evnen til å forutsi din tann bevegelsen, som gjør det mulig for avtakbar ortodontiske apparatet å gradvis rette tennene.

Behandle forhold

Denne klassen av klammeparenteser kan brukes i behandling av følgende:

-Skjeve tenner

-Overbitt eller over jet

-Overfylt tenner

-Mye avstand tenner

Det er viktig å merke seg at dette har blitt designet for voksne og tenåringer som er eldre og er ikke anbefalt for personer som fremdeles beholder baby tenner. Den australske samfunnet kjeveortopedi har anbefalt at en første evaluering av en spesialist og registrerte orthodontist utføres for barn når du er i alderen 6 til 7 fordi dette er tiden når første voksen tennene begynner normalt vises og dental utviklingsmessige problemer kan oppstå og derfor enklere å administrere.

Tilgjengelig

-Fjern Dental Aligners

De er avtakbar aligners tilpasset for tennene til å tilby praktisk irritasjon problemfri håndtering samtidig har minimale nivåer av ubehag. De er nesten usynlig og minimal invasiv. De kan bli fjernet for spesielle fysiske begivenheter, spise og drikke som gjør dem lett i børste og tanntråd. Men siden de er flyttbare, de kan ringe for selvdisiplin og mer motivasjon til å ha dem konsekvent, foruten å være er lettere å miste eller misplace.

-Keramisk tannregulering

Også klare bukseseler, de er produsert av komposittmaterialer som er sprø og svakere enn standard regulering. De er større enn metal parentesene trenger ligaturer eller liten liten gummi band for å holde dem på buen tråden. Siden disse ligaturer er klar eller hvit, kunne de flekken.

Ligner regulering, de skal ikke fjernes før behandlingen er ferdig. De kan generere noen ubehag og hudirritasjon dessuten muligens gjør snakke, spise og vanlige tann care vanskelig.

Ikke å være så solid som regulering, de trenger lengre behandling perioder fordi orthodontist kreve bruke en kraft som er mer gradvis og tregere så ikke overtax styrke kapasiteten av parentes.

-Innenfor tannregulering

Dette får festet til baksiden av tennene så de forblir skjult. Dette har gjort dem å appellere til personer som er vanlige i offentlige gjenskinn og kanskje føler selvbevisst i forbindelse med seg bukseseler. De er ikke flyttbar.

Varighet

Australske samfunnet av tannregulering (ASO) anbefaler at bukseseler forblir den mest nøyaktige teknikken flytte tennene. Det er vanligvis rimeligere og mer forutsigbart enn andre tilgjengelige alternativer. Hvor behandling vil være avhengig av din personlige situasjon og typen seler du har på. I gjennomsnitt, seler brukes for mellom 18 og 24 måneder, selv om dette kan være lengre.