Tannpleie

Ting å se etter når plukke en tannlege

Vanligvis ville sted å starte søket være med generell lege eller de nærmeste. Familiemedlemmer, venner eller kolleger kan foreslå passende tannleger, spesielt hvis de har tjent godt av en bestemt. En generell lege sannsynligvis vite anerkjente tannleger i området og kan anbefale en for deg. Når det er nødvendig, kan din egen doktor eller lege henvise deg for å se en dental practitioner. En kvalifisert tannlege angis enten som DMD (Doctor of Dental Medicine) eller DDS (lege av Dental kirurgi).

Faglige kvalifikasjoner

Kontoret til en tannlege må kunne informere deg om opplæring og kvalifikasjoner av tannlegen. Hvis kontorpersonell vises ubehagelig når du svarer på spørsmål, eller du føler deg ukomfortabel med svarene, kan du tenke på søker ytterligere. Du kan også få informasjon i forhold til kvalifikasjoner av en tannlege fra din forsikring carrier eller lokale tannlege samfunnet. De fleste spesialitet tannleger organisasjoner liste også alle sine medlemmer og respektive kvalifikasjoner. Spørre om de tilhører noen profesjonelle foreninger eller internasjonale organer. For eksempel tilbyr International Journal av Dental vitenskap og forskning en plattform til academicians, leger og forskere i feltet odontologi å utvide sin profesjonelle skarpsindighet og intellektuelle horisonten for å oppmuntre tillit og selvtillit tillit i dental brorskap globalt. Har han eller hun bidratt til publikasjoner i anerkjente tidsskrifter i feltet som International Journal prosthodontics og Restorative tannlegen, en ofte sitert journal?

Komfort

Blant de viktigste tingene å tenke på når du velger en tannlege er hvis du personlig føler deg komfortabel i nærvær av som utøver. Føler du deg gjerne forklare alle symptomene og stille spørsmål og luft tvil om noen? Tror du at tannlegen er høre og forstå alle dine bekymringer? Er du komfortabel be ham eller henne om noen smerte medisin eller stille noen spørsmål angående tannlegetime prosedyre?

Kontortid og plassering

Kontroller at deres tannlege kontoret eller klinikken er åpen på de dagene og tidspunktene når det er mulig for deg å planlegge avtale. Velge en tannlege som er nær stedet arbeid eller hjem vil gjøre det komplisert mindre planlegge avtaler besøk.

Få vite hva som skjer i tilfelle du har en emergency tannlege behov, om natten, under en helg eller bare under vanlig kontortid. En pålitelig tannlege bør ikke se du andre steder som en annen klinikk eller sykehus legevakten. Du bør kunne få kontakt med din tannlege kl ved mobiltelefon eller ringe deres svartjeneste.

Kostnader implikasjoner

Dette er en viktig faktor. For eksempel, gjenkjenner at tannlegen din forsikringsdekning? Gjør de tilbyr ulike alternativer som kredittkort, personlige sjekker, eller hvis de godtar betalingsplaner? Være på vakt som kostnadene varierer etter tannlegepraksis. Hvis mulig, få anslag i forkant av hva du kan bli belastet prosedyrer som kroner, fyllinger eller rotfyllinger prosedyrer.

Sertifiseringer fra lisensiering Boards

Alle medisinske utøvere er vanligvis pålagt ved lov å registrere med respektive organer i stater. Kontroller at tannlegen er registrert med alle de obligatoriske organene. For eksempel praksis odontologi i Australia, en registreres hos Dental Board of Australia og må overholde bestemmelsene i helse utøver regulering nasjonale loven Act av 2009.