Tannpleie

Dentalvibe

Hva gjør DentalVibe?

Denne prisbelønte enheten, utviklet og patentert av tannleger, er en injeksjon komfort systemet som blokkerer pasientens følelsen av smerte gjennom bruk av vibrasjon. DentalVibe har blitt et sterkt anbefalt alternativ til standard injeksjon prosedyrer, tilby en enkel måte å injisere anestesi eller antibiotika.

Hvorfor var DentalVibe nødvendig?

Produktets målet er å ta med en måte å fjerne og fjerne gamle frykten av tannlege besøk som involverer en injeksjon. Dette behovet syntes iboende og produktet tilbyr en måte å endelig sted folks nerver bare litt mer på lette før deres prosedyre.

Hva gjør DentalVibe arbeide?

Ved hjelp av vibrasjoner kalt VibraPulse, stimuleres mot området i et synkronisert og skiftende mønster som resulterer i blokkeringen av smerte. Del av det som gjør dette arbeidet er det faktum at den vibrerende følelsen når hjernen dobbelt så rask som noen smerte signaler til slutt lindre hjernen fra sin tilstedeværelse. Enheten er avhengig av stimulering av sensoriske nervene skaper en rolig og beroligende atmosfære. DentalVibe er utstyrt med en automatisk trykksensor som ber om en avslutning av hvis overdreven kraft rundt injeksjonsstedet mens du er i bruk. Dispensering tiden fullfører en injeksjon i tretti til seksti sekunder på enhver pasient.

Hva er noen DentalVibes funksjoner?

· En raskere bedøvende opplevelse

· En belastbar, trådløs enhet

· LED-belysning i håndtaket gir høy synlighet

· Designen er lett og kompakt med håndgrep for enkel kontroll

· Den myke summende lyden som det avgir bidrar ytterligere i distraherende pasienter

· Komfort tips skjule pinne-spissen reduserer angst

· Trygt for barn og voksne

· Det oppladbare batteriet fungerer ved full kapasitet før det er helt oppbrukt

Hva er som?

Opplevelser og lyden av vibrasjoner skaper en rolig og avslappende atmosfære, selv under prosedyrer som root kanalene, lulling sansene til en smertefri distraksjon. Barn presenteres med fingeren dukkene for en mer moro distraksjon før administrere en injeksjon. Smerten er erstattet med en tiltalende myk vibrerende hum.

Gjøre tannlege krever ytterligere opplæring i bruk DentalVibe?

Ingen opplæring er nødvendig å utnytte DentalVibe og faktisk designet for å være lett og enkel å bruke. Enheten er klar til å gå etter å ha mottatt sin første 24 timers lading. Ladesokkelen trenger bare å være koblet til en standard stikkontakt gjør det ekstremt bærbart og praktisk. Installere en komfort tips og enheten er klar til å begynne prosedyren. En veiledningsfilm tas fra selskapet å gi støtte og en myk overgang.

Hvilke typer injeksjoner kan DentalVibe brukes til?

Enheten er utviklet for å administrere alle intraoral innsprøytningen. Inkludert i sine evner er, maxillary infiltrasjon, mandibular blokker og palatal prosedyrer.

Er DentalVibe trygt for meg å bruke?

Produktet er svært trygt, injeksjon prosedyrer er utført akkurat som en vanlig injeksjon ville fungere. Med DentalVibe er komfort, lette og lindring av frykt knyttet til å ha en muntlig injeksjon før noen kosmetisk tannbehandling.

Hvis du har flere spørsmål, eller spørsmål, Vennligst søk konsultasjon med en tannlege professional i dag. Spørre om fordelene ved å bruke DentalVibe, og hvis det er riktig for deg.