Tannpleie

Slik beskytter kosmetisk tannbehandling behandling - 5 tips for en glødende smil

Er du interessert i å ha en kosmetisk tannbehandling prosedyre? Hvis du skal investere pengene inn ditt smil gjennom tenner bleking, bånd eller veneers, bør du være forberedt på å ta noen ekstra skritt i å holde tennene friske. Her er noen tips for å holde ditt smil glødende:

Opprettholde en sunn muntlig rutine

En av de beste tingene du kan gjøre for ditt smil er å holde en sunn muntlig diett hver eneste dag. Dette inkluderer børsting to ganger om dagen, tanntråd minst én gang om dagen, og holde opp med din vanlige fordypning rensning. Kosmetisk tannbehandling fagfolk anbefaler du har tennene rengjøres minst to ganger i året.

Hold borte fra mat som flekker

En annen måte å holde ditt smil lyse er å unngå å spise eller drikke elementer som kan flekker tenner. De største syndebukkene er kaffe og te, men andre ting som kan sette ditt smil inkluderer bær, rødbeter, brus og rødvin. For å holde tennene nylig bleket integritet, bør du prøve å unngå disse som mulig.

Beskytte tennene

Du må beskytte tennene når du er i en posisjon som kan føre dem til å bli skadet. Hvis du spiller idrett, bør du alltid ha en munn vakt. Også hvis du slipe tennene på natt mens du sover, bør du også bære en beskyttende enhet. Du kan komme monteres etter en munn vakt på et kontor på kosmetisk tannbehandling.

Lette opp på sukker

Sukker er ikke bare dårlig for din generelle helse, men også hardt på tennene. Hvis du har betydelig investert i kosmetisk tannbehandling behandling, bør du prøve å unngå alt som vil skade din tenner. Sukker forårsaker tannråte og hulrom. Det også spiser emalje, som ikke kan erstattes.

Drikk vann etter hvert måltid

Et annet tips å beskytte tennene sunt er å alltid drikke et glass vann når du har fullført et måltid. Dette er spesielt viktig hvis du ikke børste tennene umiddelbart. Vannet fungerer som en skyllingsprosess agent, bidrar til å fjerne overflødig partikler eller bakterier fra munnen. Drikker et glass vann er virkelig nyttig forebygge skadelige forfall i munnen.

Hvis du skal investere i en dyre kosmetisk tannbehandling prosedyre, vil du gjøre alt du kan for å holde tennene friske. Sørg for å følge råd fra tannlegen å bevare ditt smil i årene som kommer.