Tannpleie

Unn deg denne halloween invisalign

Enten du er et barn eller en voksen, er det en god sjanse du vil nyte noen Halloween behandler denne måneden. Hvordan ville du føle om Oppfyll rett tenner denne sesongen?

Med nyskapende Invisalign systemet nyte pasienter effektiviteten av tradisjonelle tannregulering, men uten merkbar parentes og kabler. Disse klare aligners dannes bruker den nyeste teknologien for å plassere tennene komfortabelt og effektivt. De seg Invisalign kan også fjerne aligners mens du pusser tennene og spise.

La oss si at din 14 år gamle nylig gikk til den lokale orthodontist for en konsultasjon. Etter ferdigstillelse av røntgenbilder og ser på sine tenner, forklarte orthodontist at barnets tenner var altfor mye linjeavstand og at tradisjonelle klammeparentesene kunne flytte tennene enkelt.

Dette er hvor mange konsultasjoner gå på orthodontist kontoret. Men når du ber barnet ditt hvis de er klar til å gå videre med klammeparenteser, de fortelle deg at de vil rette tenner uten at noen merker.

Du kan senere gjøre noe av din egen forskning på Invisalign og se det er mer praktisk enn regulering. Dette betyr at du kan bruke mindre tid skal avtaler og mer tid å gjøre det du elsker. Plus er Invisalign perfekt for de som spiller sport. Derfor trenger sønnen din ikke å bekymre deg byste en brakett mens du spiller fotball.

Vær oppmerksom på at dette er bare en oppdiktet eksempel. Men realiteten er at mange pasienter og deres foreldre ikke realisere de kunne være en god kandidat for Invisalign. Kostnaden for behandlingen er svært lik tradisjonelle bukseseler og resultatene lar pasienter overrasket.

Stresset ortodontiske behandling og velg ett av de nye behandlingstilbud der ute. Nyt en tilpasset behandlingsplan som sikrer helt nøyaktig tann bevegelser på kort tid. Avhengig av behovene dine ortodontiske har noen pasienter fullført sin Invisalign prosess innen ett år!

Ikke lure deg selv til å tro du ikke kan oppnå rett tenner denne Halloween. Kontakt en Invisalign leverandør i dag og se om du kan ha nytte av disse klare aligners.

Det er påvist at straight tennene fører til en større følelse av selvtillit, gir en kant på arbeidsplassen og setter deg rolig i møte nye mennesker eller dating. Det er ikke nødvendig å føle seg redd om tennene denne Halloween. Invisalign leverandører tilbyr revolusjonerende behandlingsalternativer med presis dyktighet og den ytterste medfølelse for de som kvalifiserer som gode kandidater.