Tannpleie

Interessante fakta om tannhelsepersonell tjenester

Australieren Off av helse avslører at om lag $8,3 milliarder ble brukt på tannhelsepersonell tjenester under 2011-12. Det er mer enn dobbelt av utgiftene i 2001-02, som stod på $3,7 milliarder. Ja, bør det være betydelige fordeler avledet fra slike Tannpleie, siden folk bruker mer om disse tjenestene.

Vel, er her noen interessante fakta om Tannpleie, inkludert fordelene avledet fra den.

Hvor viktig er Tannpleie?

Hvis du trodde oral helse er bare om å få et glitrende smil, er du helt feil. Hva du kanskje ikke vet er at virkningen av dårlig munnhygiene kan faktisk utgjør en stille epidemi. Faktisk muntlig sykdommer kan påvirke mange tilsynelatende godartet roller i ditt liv, inkludert: spise, sove, arbeide og sosialt samvær.

Det amerikanske Department for Health and Human Services tydelig illustrerer virkningen av dårlig munnhygiene. Muntlig sykdommer kan potensielt hindre svelging, tygge og sovne. mens forstyrre søvnen samt produktivitet. Vanligvis berørte personer ender opp med tap av tenner. Dette kan påvirke mye mer enn ditt fysiske utseende, siden 1992 studie av skapet avslørte at kompromittert ernæring og forverres dietter er en direkte konsekvens for tap av tenner.

Smerte og infeksjon, så vel som ødeleggelse av bløtvev i munnen, eller død (i sjeldne tilfeller) er alle konsekvenser av dårlig munnhygiene. Ubestridelig, slike hendelser vil sterkt påvirke selvtillit, samt sosiale og psykologiske velvære. Derfor er munnhygiene en grunnleggende komponent i å bevare din livskvalitet og helse.

Økonomiske virkningen av Oral helseproblemer

Oppsummere den totale virkningen av dårlig munnhygiene på enkelte australiere gir et mye mer oppsiktsvekkende bilde. Ifølge en rapport for 2001 av det australske helse ministrene Advisory Council (AHMAC) var den økonomiske virkningen av dental karies sammenlignes med både hjertesykdom og diabetes. Faktisk tok tannråte posisjon når vi rangerer de mest kostbare diett-relaterte sykdommene i Australia.

Hvem er kvalifisert til å tilby tannhelsetjenesten?

Den australske Dental Association (ADA) gir klare retningslinjer om av kvalifikasjoner er nødvendig for å praktisere odontologi. For å være sikker på at du får best omsorg mulig, må du kontrollere at tannlegen fullt samsvar med slike krav. En av dette er at helsepersonell må være registrert i staten der de praktiserer odontologi.

Noen medisinsk faglig praktisere odontologi bør også ha en Bachelor av tannkirurgi eller Bachelor of Dental Science kvalifikasjon. Slike kvalifikasjoner er vanligvis fra Australia, Storbritannia og New Zealand universiteter. I enkelte tilfeller kan utenlandske nyutdannede fortsatt praksis tannbehandling, så lenge de befinner seg i staten der de praksis og holder Visa godkjent for sysselsetting.

Hva kan gjøres fra Tannpleie?

Åpenbart, bør ingen bare forlate alt ansvar for hans / hennes munnhygiene til medisinske fagfolk. Enkelte bør praksis gode muntlige vaner som fremmer sunn tenner, som kan redusere behovet for tannlege besøk. Slike enkle tiltak beskytte som vannet fluorisering kan hjelpe din tannhelse. Faktisk avslører en 2002 rapporten ved Institutt for Human Services at for hver $1 investering i vannet fluorisering, mellom $12.6 og $80 besparelser er laget i tannbehandling kostnader.