Tannpleie

Vær oppmerksom på disse tannproblemer

Det er viktig å ta vare på tennene. Pass på å se tannlegen på et regelmessig. Den kjente maksimen som går, er"på ounce av forhindrer verd en pund av helbrede." Pusse tennene riktig minst to ganger daglig. Likeledes, tanntråd hver dag og spise en sunn. Det er også viktig å være klar over vanlige fordypning problemer.

Dårlig ånde er en utbredt situasjon med litt mer enn 80 prosent av personer med halitosis. Denne tilstanden er ganske discomforting. Det kan skyldes uriktig børsting, forfalt tenner, tannkjøtt sykdommer, oral cancer, tørr munn og mikrober på tungen. De fleste personer bruker munnvann for å dekke opp dette problemet. Men er det ikke en permanent løsning siden oral skyll ikke kan kurere denne lidelsen. Du nød å søke dental assistanse.

Dental hulrom eller karies finne sted når plakk (bakterier) som er klissete og gul i fargen på tennene. Betingelsen blir alvorlig når hulrom blandes med stivelse, sukker og annen matpartikler. Sluttproduktet er syre som undergraver tennene emalje. Det er vanskelig stoffet i skallet av en persons tenner. Prøv å holde seg borte fra sukkerholdig snacks og drikkevarer. Få tannlege kontroller jevnlig. Periodontal sykdom er forbundet med tannkjøttet men ender opp til slutt i tap av tenner. Første scenen er Gingivitt eller hovent tannkjøtt rundt røttene. Periodontitt er mer alvorlig siden alvorlig infeksjon kan svekke bløtvev og ødelegge bein som støtter tennene. Du kan hjelpe avverge hulrom gjennom tanntråd og pusser.

Muntlig kreft er en akutt sykdom. Faktisk, er det et problem for millioner mennesker globalt. Det påvirker lepper, munn og svelg. Men er denne kreft helbredelig hvis oppdages og behandles tidlig. Munnen kreft er felles for personer over 40 år. Flertallet av tilfellene er knyttet til inntak av alkohol og røyking. For mye eksponering for sollys øker også risikoen for denne sykdommen. Munn sår er irriterende, men forsvinner vanligvis etter noen tid akkurat som sår og forkjølelsessår.

Tann erosjon refererer til tapet av strukturen. Det er vanligvis produsert av syre som også skader i emalje. Symptomer inkluderer følsomhet for mer alvorlige problemer som bryte. På den annen side, påvirker følsomhet også mange. Du kan lide av sporadiske smerter fra søtsaker og varme og kalde drikker samt iskrem. Sensitive tenner kan bli kurert av dental eksperter.