Tannpleie

Hvordan finne smertelindring etter tannlege implantater

En av de største grunnene at folk la deres munnhygiene gå til punktet at de trenger full munn rekonstruksjon eller tannlege implantater er fordi de frykter håndtere smerte etter tannlegen fungerer i deres munn. Det er ingen grunn til å frykte tannlegen, og smerter som kan oppstå etter prosedyren utføres. Fleste mennesker vil fortelle deg smerten de forestilte seg at de skulle etter at tannlegen implantater var mye verre enn den faktiske smerten de følte etter prosedyren.

Full munn rekonstruksjon kan være ganske litt mer smertefull enn enkel tannlege implantater. Full munn rekonstruksjon kan inkludere bryte kjevebenet å justere dem etter ulykker og andre smertefulle prosedyrer. Folk som har dette gjøres gjerne omfavne muligheten til å gjøre dette fordi de vet at når de har helbredet de vil se bedre ut, føle deg bedre og bli sunnere.

En ting du må huske om smerten forbundet med tannlegetime prosedyre er at det vil være i en svært kort periode. Munnen helbreder veldig fort så du ikke vil bli lider av smerter i lange perioder etter en kirurgisk prosedyre.

Du snakke med tannlegen om over skranke smerte medisiner. Tannlegen skal forskrive du noen smerte piller å ta for et par dager etter operasjonen. Du mer enn sannsynlig trenger ikke andre smerte medisiner for å komme over denne fremgangsmåten, men noen mennesker kan prøve og ta over skranke medisiner som aspirin sammen med deres smerte medisin. Noen over disken smerte medisiner kan gjøre deg blø enklere så snakk med din tannlege før du tar noe annet enn medisinen de foreskrevet.

Du kan prøve propping opp på myke puter for å lette smerten som noen ganger følte etter et implantat prosedyren utføres. Propping hodet opp vil bidra til å redusere noen av hevelsen og flertallet av smerte vil du føle deg vil være et direkte resultat av hevelse.

Du kan bruke kaldt komprimerer for å lindre noen av smertene etter disse prosedyrene, og etter muntlig arbeid. Du vil sette isen i en forseglet plastpose og deretter pakke den i en klut før du bruker det til ansiktet ditt. Ligge på myke puter og kald komprimere gjelder området ansiktet utenfor hvor smertene er. Ligger fortsatt og la den kald komprimere å redusere noen av hevelsen og lindre noen av smertene. Du vil sannsynligvis sovner med omslag på plass, og det er greit.

Du kan også fukt en vaske klut og plassere den i fryseren i kjøleskapet for en liten stund å gjøre klut bli veldig kaldt. Du kan bruke denne til ansiktet ditt direkte som det vil varme opp lenge før det kan forårsake noen brenner eller skader på huden din.