Tannpleie

Tips om skallfasetter/lumineers

Skallfasetter/Lumineers er laget av det samme materialet som alle andre porselen veneers er laget av. Skallfasetter kalt Lumineers er en bestemt type porselen veneers skal plasseres over naturlige tenner å forbedre hvithet av et smil, og utseendet av ensartethet av tann linjen.

Porselen veneers er vanligvis 0,5 millimeter tykk, men skallfasetter/Lumineers settes på plass med et spesielt bindemiddel som tillater dem å bli gjort bare 0,3 millimeter tykk og fortsatt være sterk.

Alle dental skallfasetter er laget av en type porselen som er blandet med andre materialer for å skape en sterk belegg som ser ut og føles som tann materialet ikke. Lumineers, utviklet av Den Mart av California, laget av Cerinate porselen som er en blanding av feldspathic porselen og leucite porselen. Disse skallfasetter er satt på plass med oppkvikkende harpiks sement og selvklebende lim. Porselen fester seg så godt at de fleste pasienter kan forvente deres skallfasetter å vare så lenge som tjue år.

Den Lumineers versjonen av disse tann dekker kan være billigere enn den vanlige versjonen. Når disse elementene er plassert på tennene er preparat som må skje for å få dem til å overholde riktig. Den tradisjonelle versjonen av gulvbelegg kreves mer omfattende tannen før programmet og resultatet er rimeligere prosedyre avgifter når Lumineers brukes i stedet for tradisjonelle skallfasetter.

Skallfasetter er en flott måte å dekke brukket tann som forstyrrer deg. Mange chip, eller bryte en tann og de skjule deres smil etterpå fordi de tror den brukket tannen gjør dem ser stygg. Bruken av porselen veneers å dekke disse enkle feil kan tannlegen å gjenopprette tilliten i mennesker, og forstyrre de naturlige tennene mulig.

Disse gulvbelegg kan plasseres over tennene som er misfarget eller farget. Noen mennesker har sykdommer som krever dem til å ta medisiner som misfarges tennene. Disse menneskene får ofte gulvbelegg plassert over tennene slik at de føler seg bedre om utseende.

Disse porselen gulvbelegg ser så naturlig at bare din tannlege vil kunne fortelle sikkert hvis du har dem eller ikke. Når skuespillere har å gjøre sitt skinn endre har drastisk disse tann gulvbelegg satt på plass for å hjelpe dem gjøre det. Gulvbelegg kan gjøre skuespillerne synes å ha større tenner eller aften råtnet tenner. Dette hjelper dem å forvandle personen de er portretterer.

Disse gulvbelegg kan også hjelpe personer som har alvorlige følsomheten å holde og kalde temperaturer. Noen mennesker har tann følsomhet som er så ekstrem de føler stor sorg når de smiler, spise eller drikke. Porselen caps over tennene vil stoppe nerver av tennene fra å føle kulden fra mat eller drikke og vil gjøre livet mer utholdelig for folket.

Hvis du er misfornøyd med smil snakk med din tannlege om å få disse gulvbelegg plassert over dine naturlige tenner.