Tannpleie

Tips om klare bukseseler

Invisalign, kjent som klart tannregulering, er en flott måte å gjøre noen mindre rette på tennene, men de er ikke utformet for å korrigere store at tradisjonelle seler brukes å gjøre. Derfor ikke alle mennesker er gode kandidater å få Invisalign, eller klare bukseseler, sette på tennene. Du kan ikke bestemme om de vil hjelpe problemet med consulting en orthodontist på saken.

Klammeparenteser krever tannlegen bruke parenteser og ledninger å holde dem på plass. Noen ganger disse brakettene lar permanent misfarging på tann de ble knyttet til, men med Invisalign aligners er klart så de er nesten usynlig for andre mennesker, og det gjør ikke etterlate merker på tennene.

Klart klammeparentesene er komfortable og glatt til touch, der de tradisjonelle regulering rote du i munnen, og er svært ubehagelig mesteparten av tiden. Du tenner er sint e sår hver gang du går til tannlegen og har strammet disse klammeparenteser slik at de kan flytte tennene lenger, men som ikke skjer med de klart.

Du kan ta plast klammeparentesene ut av munnen og rengjør dem så det er ingen lukt, men tradisjonelle bukseseler gi mat å få fanget mellom tennene og hakeparentesene og denne maten kan være vanskelig å børste bort. Partiklene av mat råte, og de forårsaker dårlig lukt til bli utsendt fra munnen.

Når du får de avtagbare seler du får til å spise alt vil du, når du vil. Når du har tradisjonelle bukseseler plassert på tennene du må være veldig forsiktig med maten du spiser fordi visse matvarer kan skade din bukseseler.

Dette ser gjennom tenner straighteners koste omtrent det samme beløpet som tradisjonelle metall bukseseler kostnader. De kan brukes til å rette avstand mellom tennene, riktig en overbites og under biter, og de kan brukes når du har en cross-bit eller trengsel av tennene.

Hvis din aligners er tapt eller ødelagt kan du få opptil seks gratis erstatninger under tennene rette prosessen. Fordi du kan fjerne dem, kan du miste disse elementene. Du trenger ikke å ha dem hele tiden så når du går til en viktig begivenhet, eller du har en dato du kan gå uten klammeparentesene på tennene.

Du får gå til orthodontist mindre når du har klar plast klammeparentesene enn når du har tradisjonell metall parentes og kabler. Med metall parentes og kabler må du gå til orthodontist hver måned å ha dem strammet og kontroller at det er ingen problemer. Med plast aligners har du ikke se orthodontist som ofte fordi enhetene ikke strammes opp på samme måte, og de utgjør ikke samme farene på tennene som tradisjonelle metall parentes og kabler. Disse enhetene er perfekt for voksne som ønsker å få tennene rettet og ønsker ikke metall munnen utseendet.