Tannpleie

Hvorfor tannlegen min kunne ikke få meg nummen

Det kan faktisk være mange grunner til at en tannlege er ikke nummen pasientens munnen - Journal of American Dental Association (1991).

Hvorfor dental injeksjoner kan noen ganger ikke fungerer

1. anatomiske varianter- eller alle er litt annerledes på en forståelig måte. Forskjeller mellom mennesker kan omfatte følgende:

Kjeven bluss-out bredere enn andre (gjør det vanskeligere for tannlegen å visualisere nøyaktig hvor nerve trenger numbing er), lengre kjeven bein eller ekstra muskler og/eller fett rundt kjeven, eller folk som har noen mangler ryggen tenner er også årsaker som kan lure tannlegen i tror en nerve er i et bestemt sted når det er faktisk i en annen.

En annen vurdering kan omfatte: anatomi av en ung person (stadium av vekst) - variabelen.

2. tannlege feil - når anses at tannleger er bare mennesker akkurat som resten av oss (feil plassering av injeksjon [langt til side, for dyp, plassert i en blodåre], lavt [høy] en dose av bedøvelse eller tannlegen kan bare ikke opp til scratch).

3. engstelig pasienter - kan faktisk tror at de kommer til å føle smerte og at de ikke er nummen nok (sinn-over-saken kan en gang resultere i en situasjon hvor smerten faktisk blir et stort problem og kraftigere som anesthetic selv).

4. betennelse eller infeksjon - kan påvirke hvordan bedøvelse fungerer ved å gjøre det vanskeligere å nummen et gitt område i munnen (Sure vev er vanskeligere å nummen på grunn av bedøvelse ikke tar effekt så lett). Det antas også at når noen har lidd av smerte for en lengre periode, noe økt følsomhet for smerte blir vanskeligere å nummen.

5. defekt Anesthetic løsninger - kan telle for mange problemer når nummenhet ikke trer i kraft (defekt narkosen som er utløpt eller lagret/produsert bedøvelse [merkenavn er alltid en bedre budet for tannleger bruker]).

Andre grunner kan omfatte: å ha rødt hår (rødhårete folk er mer motstandsdyktig mot subkutan lokale anesthetics - American Dental Association [de frykter også tannlegen mer]), og har felles Hypermobility (lider av Ehlers-Danlos syndrom er vanligvis ufølsom for tannbehandling lokale anesthetics).

Konklusjon: Riktig ser etter tennene (rense dem etter hvert måltid [bruk tanntråd minst to ganger om dagen] og har regelmessige kontrollene) vil fremme god sunn sterke tenner og tilbyr mindre sjansen som behandling må være gjennomført-out, resulterer i - numbing munnen ikke være et problem.