Tannpleie

Tips om å fortelle en god tannlegekontor fra en dårlig en

En stor del av befolkningen er redd for å se tannlegen. Når vi får tannpine prøver vi hver hjem middel som vi har hørt om i håp om ikke å måtte se tannlegen. Vi bokstavelig rister i våre støvler ved tanken på å ha enkel fordypning rensning utført.

De fleste som har en frykt for tannleger har ingen grunn hvorfor de bør være redd. Fleste av dem har bare sett gode tannleger, og har aldri erfart dårlig tannlegekontor, men vi alle opptre som tannlegen venter å rippe tennene ut ved hjelp av tang og ingen anestesi.

Når folk som har hatt traumatiske ulykker trenger en kosmetisk tannlege for å hjelpe seg komme seg deres ser ut, frykter de kosmetisk tannlegen som de bør frykte zombie apokalypsen. Vår frykt for tannbehandling er ubegrunnet, for det meste, og det er på tide vi lære å gjenkjenne en god tannlegekontor fra en dårlig en slik at vi kan sette dem frykt av.

En god tannlegekontor har vennlige personalet er villig til å hjelpe deg på noen måte de kan. Personalet vil være villige til å forklare noen prosedyre og de vil prøve og bidra til å lindre noen frykt du har prosedyrene. Etter at du går inn på kontoret og Logg på med resepsjonisten inntil tid at du betaler regningen før du skal være omgitt av mennesker som er der for å føle deg bedre.

En dårlig kontor har ansatte som gretten og ikke smil. Når du spør et spørsmål vil de ikke svare deg til tilfredshet eller de blir skarpe med deg når de svarer. Etter at du kommer til klinikken før du forlater du vil være omgitt av folk med dårlige holdninger.

En god klinikk vil være rene og lyse. Du vil kunne fortelle at kontorene rengjøres regelmessig, og de vil lukte hyggelig. Du bør ikke være bekymret for bakterier overføres fra en annen pasient når du er der. Hvis du spør ansatte hvordan instrumenter rengjøres og steriliseres skal de kunne svare deg umiddelbart.

En dårlig kontor mørk og vil ikke lukter godt på alle. Du vil føle at du er på et sted hvor du er i stand til å fange noe igjen av andre. Du vil føle deg uvel og dine spørsmål på hvordan utstyret er velstelt vil bli møtt med forakt i stedet for med et raskt svar.

En god kontor vil være villig til å snakke med sine pasienter og de har ikke noe å skjule. En dårlig kontor synes alltid å være prøver å skjule noe. God kontor vil foreldre, eller ektefelle være velkommen til å følge pasienten bakover mens de blir behandlet. Dårlig kontor vil familien til pasienten bli oppmuntret til å ikke følge dem på baksiden.