Tannpleie

Hvorfor er baby tenner så viktig?

Når dyrebare lille en går gjennom den kjedelige prosessen med tenner, finne ikke du ofte deg selv og spør; "er det enda verdt det?" De fleste foreldre undervurdere betydningen av baby tenner, som deres bakhodet de vet at disse tennene ville bli erstattet med permanent seg, før eller senere. Men det er veldig viktig for oss å forstå at primære tenner er de første skrittene mot barnets lykkelig oral helse. Les på å vite alt om baby tenner, reell betydning og nyttig Tannpleie tips.

Baby tenner

Babyens første tenner starte dukker opp når han blir 6 måneder gammel. Mens dette har allerede blitt dannet når babyen er født, begynne de bare å bryte ut fra tannkjøttet nå. To forsiden nederst tennene er tennene som kommer først. De andre to nederste tenner neste tennene å følge er de øvre fire fortennene. Tenner vanligvis bryte ut i par, en på hver side av ansiktet. Alder 3, vil barnet har ca tjue av disse i sin munn.

Betydningen av Baby tenner

Det er viktig å ta godt vare på barnets primære tenner. Her er hvorfor:

Hjelp fordøye mat - rask tenner hjelp i normal utvikling av kjeven bein og ansikts muskler at barn å tygge maten. Uten disse, ville din barn ha vanskeligheter med å tygge maten og som kan føre til problemer med fordøyelsen og underernæring.

Tjene som plass vedlikeholdere - primære tenner holde plass i jaws permanente tennene som vokser under tannkjøttet. Barn med manglende primære tenner eller spedbarn som tidlig mister primære tenner kan kreve en plass vedlikeholder, en enhet som brukes til å holde den naturlige plassen åpen. Uten en vedlikeholder, kan tennene vippe mot tomrommet og føre til permanente tennene kommer i skjeve. Dette kan føre til en klosset smil og en uriktig bite.

Hjelp i taleutvikling - barnets tenner hjelpemiddel i danner ord og taler tydelig og raskt. Miste dem for tidlig kan påvirke kid's tale mønster og også hans selvbilde. Ungen er allerede 7-9 år da dette blir rettet opp, med utviklingen av permanente tennene, og dette kan påvirke hans selvbilde og selvtillit.

Omsorg for barnets tenner - hvis du vil vite hvordan du rengjør tennene, må du huske at børsting bør ha en streng rutine i ditt barns liv, helt fra starten. Når babyen har ikke tenner, må du likevel ren hans gums med en myk vask. Bruk en målestokk for å rengjøre den første tannen som vises. Dun så snart to tennene vises side ved side. Bruke en myk tannbørste for å penselen barnets tenner når mer vises.

Kontroller at du regulere besøk til babyens tannlege. Start når han blir 1. Også unngå å gi barnet sugary væske til å nippe til, i baby flasken. Disse væsker slik melk, juice etc., forårsake barnets tenner forfalt mye raskere. Du må kontrollere at babyen starter med en kopp drikke så snart han kan sitte.

Nå vet du hvorfor tar seg godt av de lille lille perler er så viktig? Ta vårt råd og har barnet muntlig form og lykkelig!