Tannpleie

Hvordan tannbleking kan bidra til å gjenopprette ditt smil til sin uberørte tilstand

Uansett hvor ofte du pusser tennene, kan det være umulig å gjenopprette emaljen tilbake til sin opprinnelige pristine hvite utseende. Du kan selv har besøkt tannlegen regelmessig, men fargen på tennene forblir overdrevet farget. For de som er fornøyd med utseendet på tennene, kan det være best å sette opp en avtale for tannbleking. Alle som sliter med å få hans eller henne tenner tilbake til sin opprinnelige hvit farge bør vurdere å ha dette bare og ikke-invasiv prosedyre utføres.

For å si det rett ut, kan hindrer at tennene flekker være svært vanskelig uansett at du gjør på egen hånd.

Det finnes en rekke faktorer som kan føre til tennene blir farget gul eller brun. En tannlege fort når noen er en røyker eller en kaffe drikker basert på misfarging på tennene. Ja, kosthold og livsstil valg kan spille en rolle i hvor eller ikke den opprinnelige hvit fargen tennene kan endres til noe langt mindre ønskelig. Genetikk, også, kan være en faktor i å forårsake tenner å miste sin opprinnelige uberørte titt. Heldigvis, teeth whitening prosedyrer kan tannlegen å effektivt gjenopprette den opprinnelige søkte etter farge.

En person som er interessert i teeth whitening bør definitivt se en tannlege som utfører slike behandlinger. Beef hjem tennene whitening prosjektpakker kan være fint for de som har mindre misfarging. Alvorlig og systemisk problemer med farget eller misfargede tenner trolig være ikke effektivt behandles uten profesjonell behandling. Bare profesjonelle behandlinger utført av en tannlege kan hjelpe reversere den mest alvorlige av alle misfarging.

En grunn noen kan være litt nølende til å gi sine lokale tannlege en samtale er fordi de frykter prosedyren vil være smertefullt og innebærer skalering eller annen invasiv behandling. Dette er ikke tilfelle i det hele tatt. Hvordan prosessen fungerer innebærer tannlegen bruker en whitening gel på tennene. Gel er aktiveres med en laser til å sikre ingrediensene er i stand til whitening tennene. Ingen kirurgisk eller invasiv trinn av tannlegen er nødvendig hele under tannbleking prosessen.

Hastigheten som tannlegen kan bleke pasientens tennene kan være overraskende. En eller to-timers kan besøk, utseendet på tennene bli forvandlet tilbake til tilstanden. Alt som var nødvendig var rett tannbleking tilnærming av en kvalifisert tannlege.