Tannpleie

Besøk tannleger som en del av forebyggende helsetjenester

Pass på å børste og dun regelmessig er avgjørende for å opprettholde helsen til munnen. Det er imidlertid viktig å merke seg at personlige rutiner er ikke mer enn en del av prosessen, fordi folk bør også se en tannlege på en tannklinikk regelmessig. Hver avtale på tannklinikk kanskje kommer til en kostnad, men en rasjonell vurdering av risikoene viser at forebyggende helsetjenester er mye billigere enn motparten helbredende.

Her er de mest overbevisende grunnene til å planlegge regelmessige avtaler med en tannlege på en tannklinikk:

Tannleger kan merke potensielle problemer som de fleste av sine pasienter ikke. I de fleste tilfeller sa problemer viser seg for å være av mindre betydning, men i noen tilfeller sa problemer har potensial til å bli problemer med alvorlige, livsforandrende konsekvenser. I hovedsak er dette fordi en rekke alvorlige medisinske tilstander i munnen som muntlig kreften utstilling lite eller ingen tegn til har gått en stund. Planlegge regelmessige avtaler med en tannlege på en tannklinikk er viktig fordi den sikrer sagt medisinske tilstander kan fanget og rettes så snart som mulig.

Fange og korrigere potensielle problemer så snart som mulig er viktig fordi tidligere legebehandling tendens til å resultere i bedre resultater. Videre tidligere legebehandling tendens til å resultere i reduserte kostnader i det lange løp fordi det er redusert behov for omsorg. Kort sagt, koster mottar forebyggende helsetjenester fra en tannlege på en tannklinikk mindre enn mottar helbredende helsetjenester fra samme, selv med risiko medisinske tilstander faktorisert i beregningene.

På et beslektet notat gir også en tannlege på en tannklinikk pasienter med anbefalinger ment å redusere deres sjanser for å utvikle alvorlige medisinske tilstander som muntlig kreften. Dette er spesielt viktig å pasienter med risikofaktorer for sa medisinske tilstander, som inkluderer men er ikke begrenset til diabetes, røyking, tyggegummi sykdommer og svekket immunreaksjoner.

Bygge et forhold med en tannlege på en tannklinikk er også nyttig i tilfelle noe skjer i fremtiden. Å ha en tannlege som forstår pasientens forhold tendens til å resultere i bedre medisinsk behandling, for ikke å nevne at kunne stole på tannlegen kan gjøre mye for pasientens sinnstilstand.

Til slutt er det ingen jern-kledd regel om antall besøk som må gjøres til en tannlege på en tannklinikk innen angi tidsperioder. I stedet ser en tannlege på semi-årlig basis er standarden, skjønt noen tannleger velger å forlenge tiden mellom avtaler så lenge deres pasienter tar vare for å opprettholde deres Tannhygiene.