Tannpleie

Hvordan lage din dentale pasienter mer rolig

Snakke med pasientene på forhånd

Når du har en pasient som er engstelige eller bekymret for en kommende avtale eller selv planlegger en besøk seg, er det viktig å diskutere prosedyrene og miljø før møtet med dem i person. Sikre pasienter av atmosfære og sette kontoret har, din erfaring samt detaljerte opplysninger om fremgangsmåten eller rengjøring de mottar er en måte for deg å hjelpe pasienter setter sitt sinn rolig før kommer i å se deg.

Opprette et avslappet og innbydende miljø

Det er også viktig å skape en avslappende og innbydende atmosfære for alle pasienter. Tilbyr avslappet vegg farger, er innredning og med komfortable møbler alle måter å forbedre den generelle atmosfæren i tannlege kontoret. Legge til bilder og kunst til veggene i tannlege kontoret er også ideell hvis du vil opprette genuint visuelt tiltalende atmosfærer for alle besøk din sted for business. Du kan også installere TV, levere bøker, blader og selv snacks og forfriskninger for pasienter mens de venter eller for dem etter avtale er fullført.

Flere fasiliteter og avslappende innredning du implementere i alle typer tannlege kontoret, jo enklere blir det å tiltrekke og arbeider med pasienter som ellers standhaftig mot å holde tritt med dental avtaler og rutiner. Pass på å markere atmosfære og miljøet du må tilby pasienter før du implementerer noen nye markedsføring kampanje ideer, om du er fremme kontoret lokalt eller på nettet.

Tilby opplæringsprogrammer og tjenester for Dental assistenter

En annen måte å gjøre dentale pasienter mer rolig er ved å gi aktuelle dental assistenter riktig tannhelsesekretær opplæringsprogram de trenger. Hjelperen treningsprogram hjelper for å gi profesjonell dental hjelperne som arbeider med deg innsikt i verktøy og prosedyrene de bør gjøre kjent seg med, men det gir også flere tips og triks på å kommunisere effektivt med pasienter. Et treningsprogram er ideelt hvis du vil vise dental assistenter empati og omsorg de bør prosjektet til noen pasienter som er redd for å besøke tannlege kontorer.

Gi underholdning og beroligende lyder eller musikk

Gir underholdning og med beroligende lyder eller musikk er også en annen måte å sette pasienter sinn rolig, spesielt hvis de føler seg overveldet eller bekymret gjør en avtale. Inkluderer gadgets med beroligende lyden av havet, nattehimmelen eller selv insekter piping, avhengig av hva din personlige pasienten foretrekker personlig.

Å vite hvordan å holde pasienter avslappet og at-letthet er avgjørende for å tiltrekke mer lojale kunder og pasienter i fremtiden. Jo mer involvert du får med hver enkelt pasient du arbeider med som er nervøs eller engstelig, jo enklere blir det for å opprette en innstilling som ikke er så overveldende og nerve-wracking.