Tannpleie

Kosmetisk tannkirurgi - tann justering

Det er mange grunner Hvorfor folk kan ha tenner som ikke er helt justert. Arvelige årsaker kan forholde seg til utviklingen av både jaws og tennene. Forhold som ganespalte kan føre til malocclusion. Gjennom tiden human kjeven har blitt mindre men det er ingen tilsvarende endring av tenner stede. Noen ganger tennene er trangt og følgende nødvendige utdrag gjenværende tennene trenger justering. Like tennene kan være for stor i størrelse og ut av forhold til kjeven og på baksiden noen ganger tennene er proporsjonalt mindre enn kjeven. Annerledes størrelse jaws kan føre til en over eller under bit som kan føre til justering problemer, kan forskyvning av jaws.

Tap av tenner kan traumer, tannkjøttsykdom eller dårlig dental hygiene. Det kan også oppstå fra underernæring. Visse vaner som tommelen suger og bruk av smokker og fôring flasker kan påvirke plasseringen av tennene hos barn. Tidlig tap av baby tenner kan ha en negativ innvirkning på plasseringen av faste tenner. Andre vaner som nail og leppe bite kan også påvirke føre til problemer.

Uansett hva forårsaker malocclusion det kan ha en stor innvirkning på utseendet. Ditt smil er en av de første tingene som vil gjøre inntrykk på folk som du møter hver dag og fleste er opptatt av å ha behandling justere tennene slik at de ikke lenger føler selv bevisst sine smil.

I dag finnes det nyskapende justering behandlinger tilpasset ulike aldre. CFast er en av de populære alternativene tilgjengelig. CFast avtaler med topp og bunn foran seks tenner og så dekker de mest synlige områdene. Klart parentes brukes til tennene og nikkel-Titan ledninger er pleide å bruke et lett trykk på parentesene som gir raskere behandling tid. Kraften er minimal som betyr at ubehag nivåer også holdes til et minimum. Resultatene er vanligvis oppnås i ca seks måneder.

Invisalign er en populær metode for tann justering. Når det er bestemt at det er en passende behandling for deg, inntrykk av tennene tatt og deretter digitalisert. Tilpasset laget aligners er laget for deg. De er laget av en FDA godkjent polymer som er tydelig i utseende. Hver aligner er slitt for ca to uker, og du deretter bytter til det neste aligner. De er slitt døgnet og bare fjernet når du spiser eller pusse tennene.

Inman Aligner er utviklet for å behandle utstående eller overfylt fortennene. Aligner har nikkel Titan spiralfjærer at makt aligner buer som imot hverandre og over tid guide tennene i ønsket posisjon. Resultatene kan sees i så lite som seks til seksten uker.

Hvis du har spørsmål angående tann justering eller noen andre kosmetiske dental prosedyre ikke nøl kontakte din valgte kosmetisk tannlege klinikk. Dermed vil du kunne få all informasjonen du trenger og gjøre en avtale for en innledende konsultasjon beleilig.