Tannpleie

Tannpleie grunnleggende tannlegen ønsker å huske

Vår generelle helse er ridning på vår helsevaner, spesielt våre Tannpleie vaner. Enkel skritt vi tar som å pusse tennene kan bety forskjellen mellom et sunt smil og en ødelagt. Her er de mest grunnleggende tingene vår tannlege aldri ønsker oss å vite:

1. riktig børsting teknikker bør gjøres minst to ganger om dagen, jo mer jo bedre. Dette inkluderer bruker høyre slags tannbørste og tannkrem. Bust på tannbørsten din skal være myk nok ikke å forårsake blødning gums, men det bør også være solid nok ikke for å bøy ved bruk. En batteridrevet tannbørste kan effektivt fjerne plakk fra tenner og vil gjøre børsting enklere. Din tannbørsten bør holdes på skrå og bør være grundig skylt rett etter bruk for å forhindre veksten av bakterier. En tannbørste bør byttes hver fire til seks måneder.

2. Hvis du får noen ganger fast situasjoner der du ikke pusser tennene, husk å alltid ha Xylitol i lommene. Tyggegummi med Xylitol kan effektivt redusere bakteriell akkumulering i munnen.

3. unngå å få muntlig piercinger. Dette er på ingen måte et brudd på rettighetene til selvutfoldelse, men piercing er hovedårsaken til muntlig infeksjoner, spesielt hvis det er en tunge piercing. Det er også nummer én grunn kuttet tennene. Så si nei til muntlig piercinger.

4. ikke skimp på tannlegen. En dårlig tannlege kan ende opp for å bli dyrere enn en god en. Tennene bør ta mer prioritet enn alle kosmetiske produkter. I møte nye mennesker, det første de vil merke vil være øyne og tenner-ikke håret eller designer klær og sko.

5. alltid spørre. Det er ting vår tannlege ikke vil fortelle oss, enten fordi de glemte eller vi trenger å vite så er det sørge for å slette alt før du får ut av klinikken. Saker som forsikring er slags kinkig så hvis du ikke vil noen uventede regninger kommer din vei, finne det ut først. Sjansene er tannlegen og hans stab vil ikke vite hva din forsikring dekker. Dette gjelder også sensitive spørsmål som om du har dårlig ånde eller ikke? De vil aldri fortelle deg at munnen lukter funky, ikke med mindre du spør. Ikke bare er det slags uhøflig å si til noens ansikt at de har stinky pusten, men det er også en vanskelig situasjon. Så snakk det ut mens du er der sitter ansikt til ansikt til tannlegen.

6. det er ikke en god idé å ta bilder av kjendiser og legen din til å gi deg de nøyaktige antall tenner. Nei, ikke til å skje. Det er andre ting du bør vurdere å velge et nytt sett med tenner bortsett fra en kjendis perfekte tenner.

7. blødning gums er ikke noe å overse. Ha sjekket.

8. floss før du pusser. Tannkrem kommer de vanskelig å nå områder mer hvis du fjerne maten rester mellom tennene på forhånd.