Tannpleie

Er alle Tannpleie resepter virkelig nødvendig?

Tannpleie resepter

Tannpleie resepter tilbys for en rekke årsaker, enten før eller etter tannbehandling. Mange tannlege behandlinger tilbys å bekjempe ulike muntlige forhold, eller å lindre og kontrollere smerte. Likevel tyder forskning på at langt, fleste medisiner foreskrevet av tannleger er anti-biotika.

Smertelindring og tannpleie resepter

Nesten alle dental opplever smerte i varierende grad, om før, under eller etter tannbehandling. Medisiner som er anbefalt å administrere smerte kan være bedøvelse, som nummen området, eller

smertestillende, som smertestillende medisiner. De vanligste foreslåtte analgetika er ibuprofen og acetaminophen, men for virkelig alvorlig smerte tannlegen kan foreslå Narkotiske smertestillende som hydrocodone eller Vicodin. Kodein preparater som inneholder paracetamol er i tillegg svært effektive. For smerte som kommer med hevelse og hevelse, blir mest vanlige tannlege resepter kortikosteroider som Orabase og Oralone.

Tannpleie resepter å kjempe munnen tilstand

Gode tilbud av dentale pasienter ligger lider gingivitt, som er hevelse i tannkjøttet. En vanlig slags dental resept for dette er chlorhexidine, som kommer som en munnen skylling, eller i en gelatin fylt chip, hvilke er innlegge tyggis fotstykkene til stoffet som ble sluppet over ca syv dager. En mer typisk munn er oral thrush eller Candida, som tannlegen vil sannsynligvis anbefale antifungals som Nystatin eller Mycostatin. Salagan eller pilokarpin kan være foreskrevet hvis en klient har blitt oppdaget med tørr munn.

Tannpleie resepter for infeksjonskontroll

Det finnes en rekke infeksjoner som kan skje overholde til tannkirurgi, som antibiotika kan bli foreslått. Dette kan være periodontal infeksjoner, infeksjoner rundt visdomstennene, eller dental abscesser. Gingivitt kan i tillegg kalle for antibiotika hvis det ender opp som ulcerøs.

De vanligste anti-biotika i dental forskrivning er penicillin og amoxicillin. For folk som er allergisk mot penicillin, er erythromycin vanligvis foreskrevet. For å behandle dental abscesser i bløtvev og bein, spesielt de som ikke reagerer på penicillin, den antibiotiske Clindamycin er ofte funnet for å være effektive, som det er vanligvis gjorde bruk av å behandle alvorlige infeksjoner forårsaket av anaerob bakterier.

Likevel har det vært noen store undersøkelser viser at antibiotika er vanligvis overprescribed av tannleger eller anbefalt feilaktig. For eksempel kan tannleger foreslå resept antibiotika for pulpitis, infeksjon av masse vevet i tannen som inneholder blodåre, og den vanligste årsaken til tannpine. De likeledes vanligvis foreskrive dem for periapical infeksjoner eller abscesser--dette er infeksjoner som skjer i tannen. Disse forholdene er mest ideelle behandles av operasjonen. Antibiotika kan være akkurat hva patientrequests, men kanskje ikke til beste av klientens helse.

Holde tannlegen informert

For alle dental klienter er det virkelig viktig å informere tannlegen om medisinsk historie og noen medikamenter kan allerede ta pasienten. Noen pre-eksisterende sykdommer, som hjerte sykdommer, kan muligens bety oral medisiner må ikke tas, og noen eksisterende medisiner kan være virkelig farlig hvis kombinert med andre medisiner. Forsynte fullstendig sykejournaler er kjent, flertallet av muntlig behandling prescribeds vil sikkert være fullt i pasientens interesser, og vil fungere til å gi den beste mulige muntlig velvære.