Tannpleie

Hva du trenger å vite om kokosolje trekke

Hva trekker olje?

Dette er et alternativ medisin som du skylle munnen ut av swishing olje rundt (men ikke svelge det) for 15 til 20 minutter daglig (fortrinnsvis første om morgenen). Deretter spytte det ut, skyll med varme/varmt vann og/eller munnvann og til slutt, pusse tennene.

Dette tradisjonelle indiske Folk MIDlet er nevnt i ayurvedisk teksten Charaka Samhita. Dette systemet medisin (ayurvedisk) bruker urte behandling, kosthold og yoga puste. Charaka Samhit består av 5 volumer og den indiske medisinsk vitenskap serien.

Litteraturen beskriver olje trekke som kunne forbedre tannhelse og eller behandle systemiske sykdommer som astma og diabetes. Selv om det er mangel på vitenskapelige bevis som støtter dette, har noen studier vist at oil dra reduserer plakk og gingivitt halitosis.

Alternativ medisin som kan gjøres i personvernet ditt eget hjem, tar 15-20 minutter, først i morgen

Hva slags olje?

Du kan bruke alle typer olje for oil dra. Imidlertid er visse typer bedre enn andre. En viktig faktor er at du ikke tankene smaken og lukten av oljen du velger.

Kontroller også at oljen du velger er en god en. Helst en som er organisk. Jeg olje trekk med Nutiva kokosolje fordi dette er min favoritt. Solsikke og sesamfrø selv virgin olivenoljer er imidlertid godt å bruke, også.

Alle typer olje er greit så lenge det er en god en, og du ikke tankene smaken og lukten av den.

Sannsynligvis er de beste å bruke sesamfrø, solsikke, Olive & kokos

Hvordan virker det?

Oljen i munnen med spytt swishing bevegelser aktiverer enzymer tilstede som vil deretter giftstoffer ut av blod. Disse giftstoffene er utgitt av kroppen og fanget av olje i munnen.

Også bakterier og giftstoffer i munnen som ennå ikke har nådd kroppen er også å i og fanget av olje. Du faktisk beskytter deg fra å bli syk av overlapping og bli kvitt denne bakterien.

Når du er ferdig olje trekke med kokos olje, eller andre typer olje, må spytte det ut og vaske munnen grundig. Oljen i munnen er giftig og må ikke svelges. Du kan skylle munnen med varme/varmt vann og/eller munnen vask.

Enkel prosess: Swish olje sakte for 15-20 minutter, spytte det ut, skyll munnen, gjort.