Tannpleie

Hvordan oppnå et vakkert smil for Valentinsdag

Den mest romantiske dagen i året er rett rundt hjørnet, så besøk til tannlegen er i orden. Hvis du er fornøyd med smil, kan du ofte finne deg selv skjule munnen bak hender, vende seg bort når smilende, eller verre - ikke smiler hele. Føler seg mer trygg på Valentinsdag og hver dag i året etter besøk til tannlegen for å se hvordan du kan forbedre ditt smil.

Regelmessige kontrollene

Munnhygiene er viktig, og regelmessige kontrollene med tannlegen sikre det du bli på sporet med din tannhelse. Hvis du har problemer som dårlig ånde, beiset tennene eller et skjevt smil, nå er tiden for å henvende seg. Tannlegen kan tilby nyttige råd og gi anbefalinger for behandling for å du føler deg mer trygg når du kose seg med noen spesielle.

Tannbleking

Hvitere tenner kan også hjelpe deg å oppnå et vakkert smil. Mens hjemme whitening prosjektpakker er effektivt for noen mennesker, behandlingen tar uker å arbeide og ikke nesten like effektiv som en i-kontoret tannbleking behandling fra en profesjonell tannlege. Tannlegen kan vise deg resultatene du kan forvente i en enkelt behandling. I mindre enn en time kan tennene flere nyanser hvitere.

Usynlig bukseseler

For voksne er iført metall eller keramiske seler for et par år utelukket. Nå, heldigvis, du trenger ikke å bekymre kollegaer, familie og venner ser din bukseseler. Usynlig bukseseler er tydelige og diskret. Venner vil bare se ditt smil og ingenting mer.

Usynlig bukseseler er klare, spesiallagd aligners laget av tannlegen å skifte tennene gradvis. Usynlig bukseseler er lette og fleksible. Best av alt, er de flyttbar. Du kan enkelt og raskt ta dem ut når du pusser, Dun eller spise. Tannlegen tilpasser seg til formen på munnen, så du vet at de er komfortable.

Hvis du er interessert i usynlig bukseseler, snakk med din tannlege om dem. Her er noen av fordelene du kan diskutere med en tannlege som er kvalifisert for å gi usynlig bukseseler:

Forbedre utseendet på smilet

Korrigere din bite

Blander seg med tennene for en mer diskret utseende

Børste og tanntråd er lettere enn med jevnlig tannregulering

Forbedre din helse

Du vil kunne nærme hvert Valentinsdag nå med tillit vite du har et stort smil takket være diskret og komfortable usynlig bukseseler fra en kvalifisert tannlege.