Tannpleie

Invisalign: en annen grunn til å smile Denne valentinsdagen

Det var en tid da tanken på bukseseler ville sende en bølge av frykt og avsky gjennom dental pasienten i spørsmålet. Regulering har vært vurdert pinlig og skjemmende i flere tiår. De er ofte ubehagelig, smertefulle, og forhindre mange fra å gå til tannlegen etter behov.

Skarpe kanter vanligvis avlyse og kuttet sider av munnen og tungen. For å rette tenner, må wearers besøke tannlegen ofte for å stramme som kan uutholdelig. I tillegg klammeparenteser må spise vanskelig, med visse matvarer tabu. Rengjøre tennene riktig kan bli utfordrende og risikoen for plakk og dårlig ånde er økt.

Innovasjoner i odontologi har nå opprettet en mye bedre, tryggere og mer behagelig valg. Dette alternativet er Invisalign. Med Invisalign får nesten usynlig rette enheter, som vil gi deg en perfekt smil, smertefri.

Når du velger denne metoden av smil korreksjon, vil du bli gitt en rekke aligners, hver å bli slitt for ca to uker. Invisalign aligners er laget av en mold tatt av tannlegen fra din egen munn før du begynner. Hver aligner er opprettet spesielt ved tannlegen flytte tennene, korrigere dem litt over tid. Invisalign aligners kan fjernes når du spise, drikke og pusser tennene.

Det kan være fristende å fjerne dem andre anledninger i tillegg som sover, men det er viktig å ha dem så mye som mulig. Hvor ofte de er slitt vil avgjøre hvor lenge har du det blir før du smile av dine drømmer.

Du vil fortsatt trenger å se tannlegen regelmessig for dem å overvåke utviklingen med Invisalign. Det anbefales at du besøker tannlegen minst en gang i måneden. Dette er bare så de kan sikre at du har de riktige aligner og fremskritt gjøres. Akkurat som Invisalign selv, disse besøkene vil være smertefri.

Beste av seg Invisalign er at det er meget effektiv og kan arbeide i som ni måneder. Selvfølgelig vil hvor lenge avhenge hvor mye korreksjon din tenner trenger og hvor ofte du bærer din aligners. Noen pasienter krever lenger for å oppnå deres ønskede resultater. Hvis du er klar til å finne ut mer om Invisalign, gjør en avtale med din tannlege i dag. Kontroller at tannlegen er sertifisert av Invisalign etter å få den mest oppdaterte informasjonen som best kvalitetsservice.