Tannpleie

Cerec teknologi for et vakkert smil for Valentinsdag

Et vakkert smil for Valentinsdag

Husker da Liz Lemon i 30 Rock reservert en avtale med tannlegen på Valentinsdag slik at hun ikke ville være alene? Du trenger ikke å gå til de ekstreme, men hvis du ønsker et vakkert smil for Valentinsdag, kan du vurdere å besøke en av CEREC tannlegene i ditt område.

Hva er CEREC?

CEREC, også kjent som keramiske rekonstruksjon eller Chairside økonomisk restaurering av Esthetic keramikk, er et produkt som bruker datateknologi som 3D-fotografi og CAD/CAM-programmer.

CEREC tannleger følger en angitt prosedyre. Tannen vil bli skannet for 3D bilde og deretter CAD teknologi brukt til å utforme kronen. Informasjonen sendes trådløst til fresing enheten, som skaper kronen med diamant-tipped også. Tannleger gjør vanligvis kroner fra blokker av biokompatible, plakk-resistent, anti-slipende keramikk. Kronen er festet på tann med en harpiks sement.

CEREC kan også brukes av tannleger for store fyllinger og skallfasetter.

Fordelene med CEREC

Ett besøk. Når du besøker CEREC tannleger, trenger du bare ett besøk for dental restaurering arbeid, mens tidligere du måtte gå til operasjonen flere ganger.

Rask og enkel. CEREC tannleger bruk av betyr at de ikke trenger å ta munnen tann visninger eller plass en midlertidig krone, således gjør det hele opplevelsen langt mer behagelig for pasienter.

Holde flere tann. En tann som er forberedt for CEREC arbeid ikke blir bakken ned som det ville være for en tradisjonell krone. Dette betyr at mer av sunn del av tannen er bevart.

Ingen metall. Materialet som brukes for CEREC kroner er keramisk, som er sterke, metall-free og vanligvis ikke-allergifremkallende.

Hvordan velge CEREC tannleger

Velg CEREC tannleger med forsiktighet, da noen utøvere kan være mer dyktig og har mer erfaring benytter denne verktøyet. Spør dine venner, familie og naboer hvis de har brukt tannleger som har CEREC maskiner ord av munn er best referanse. Tannleger bør råde pasienter på alternativer, som ikke alle tennene er egnet for CEREC arbeid.

Hvis du vil gi deg en spesiell Valentinsdag presentere, gjør din forskning og reservere med en av dine lokale tannleger som tilbyr CEREC teknologi. Bare ikke har det gjort på Valentinsdag-reserve den dagen for deg og din kjære!