Tannpleie

Tannpleie hjelp: topp tips og fantastisk råd

Har du opplevd tann smerter? Har det vært en stund siden du har sett en tannlege? Vel, er dette tegn på at du bør sannsynligvis ta bedre vare på din tannhelse. Fortsette lesing å finne ut måter å ta vare på tennene og komme tilbake på sporet til god tannhelse.

Etter børsting dine tenner, bør du alltid huske å rense din tannbørste ut med vann. Når du lagrer din penselen, prøv å finne en beholderen som gjør din penselen å bli rettskaffen og luft tørr. Hvis du plasserer den våte penselen i en beholder med lokk, bakterier har en enklere tid til å vokse.

Kontroller at du tar vare på tennene. Du burde dun, pusse tennene, og bruke en oral skyll minst to ganger om dagen. Dette kan forhindre problemer noensinne framtiden. Hvis du er usikker på hvilke produkter du skal bruke, vær ikke redd for å spørre tannlegen.

Ikke glem tennene tilbake når du pusser! Det er lett å overse disse tennene ikke vises, og det kan ha negative konsekvenser. Alltid børste ryggen tenner som foran seg.

Pensle alle tennene, hver eneste gang. Loven av pusse tennene synes enkelt nok, så gjør hvorfor så mange mennesker gjør det feil. En undersøkelse av tannleger avslører at er en av de vanligste feilene folk gjør børsting bare sine foran tenner. Ikke Fokuser på penselen bare tennene at andre personer ser. Din jeksler og andre ryggen tenner er like viktig, så ikke overse dem!

Som du dun, fokusere på bare en tann før snu oppmerksomheten til den neste. Arbeide floss ned din tannkjøttet og nøye trekk det opp for å kvitte seg med plakk som er akkumulert. I en frem og tilbake-bevegelse, gni floss slik at det renser tannen godt.

Hvis du har tyggis betennelse eller du er utsatt for det, er det viktig at du unngå varm mat og drikke. Disse matvarer og drikkevarer bare føre tyggis betennelse og irritere problemer du allerede har. Hvis dette er et problem for deg, holde seg til kjølig eller varm mat og drikke.

Kontroller at du ikke lider av tørr munn. Spytt er en naturlig forsvar mot hulrom forårsaker bakterier som periodontal sykdom. Noen mennesker lider av munntørrhet visse medisiner bivirkninger og andre på grunn av mer alvorlige problemer. Det er en rekke produkter tilgjengelig for å hjelpe du holde spytt produksjonen går eller hjelp du erstatte spytt helt.

Visste du at rekkefølgen du spiser din matvarer i kan spille en rolle i hvorvidt du utvikle hulrom? Spise sukkerholdige matvarer som kake alene er mye verre for tennene, enn hvis du spise kake etter et måltid. Ikke spise sukkerholdig mat alene, alltid spise dem med andre matvarer.

Spør dine venner annonse familie for anbefalinger hvis du leter etter en ny tannlege. Det er vanskelig å si hvor god tannlege er fra vurderinger online eller fra å se på hans diplomer, så ber folk du stoler for en anbefaling er ofte den beste måten å gå hvis du vil finne en tannlege.

Snakk med din tannlege om hva slags tannkrem bør du bruke. Tannlegen har en kunnskapsbase vite hva som er bra og hva er bare fancy emballasje. Ikke bare det, men tannlegen kan vurdere tennene bestemt og velge en som passer best for deg og din livsstil.

Ønsker du en ny tannlege, kan du ringe ditt forsikringsselskap. Se ditt forsikringsselskap for en liste over godkjente tannleger i nettverket. Se denne listen av tannleger å velge en som passer dine behov.

Du bør børste etter hvert måltid. Dette kan virke som et ork til mange, men det virkelig vil hjelpe deg å opprettholde optimal tannhelse. Hvis du ikke er i stand til å pusse tennene etter et måltid, tygge en bit av sukker-fri GOM. Tannkjøtt fjerner matpartikler og aktivere spytt for å redusere eventuelle bakterier formasjon.

Som du ser, er det viktig å akt advarsler kroppen sender deg gjennom din tannlege smerte. Det kan være tid til å foreta en reise å besøke din tannlege. Også bruke tips og triks du har lært her på veien til god oral helse.