Tannpleie

Hvilke tjenester gir en emergency tannlege?

Fleste tannhelsetjenesten tilbyr nødetatene til sine pasienter, vanligvis uten avtale. En emergency tannlege ønsker velkommen en pasient som er i uutholdelig smerte, har mistet en krone eller har problemer med å spise på grunn av kjeve smerter eller ødelagte tenner.

Når du har vært plaget med en akutte smerter i kjeven, tannkjøtt eller tenner som har slått helt livet opp ned, er det tid til å kontakte emergency tannlege på din tannklinikk som kan ta vare på problemet så snart som mulig.

Hva utgjør en Dental krise?

En tannlege krise dekker for eksempel akutte smerter i tannkjøtt, tenner og støtte bein. Dette kan være forårsaket av tap av en krone eller bridge, brukket tann, tannpine og vanskeligheter med å spise, selv om ingen smerte er involvert. Tannpine kan være så smertefullt det vil forstyrre søvn og hver dag normale funksjoner som skole og arbeid.

Infeksjoner som Odontogenic infeksjon som periapical byll eller periodontal svulst er en hurtig som sprer seg infeksjon som kan ende opp truende airway. Dette kan skje i personer med en kompromittert immunsystem som med diabetes og føre til et opphold i sykehuset hvis ikke behandles.

Behandling av akutt fordypning problemer

Hver behandling er årsaken relatert; betyr det har forårsaket første problemet påvirker hvordan en emergency tannlege ville spandere den. For eksempel for tann smerter, en aktuell antiseptisk kan brukes eller olje av nellik å dumpe smertene mens årsaken er behandlet. Tannklinikk kan anbefale utvinning av ødelagte eller råtnende tenner og visdom tennene, mens root kanalene kan hjelpe lindre smerter og løse problemet.

Hvis du har en infeksjon, inkludert hevelse og smerte rundt en tann, vil beredskap tannlegen mest sannsynlig behandle infeksjon tidligere utdrager de berørte tann. Behandling av antibiotika og anti-inflammatorisk kortikosteroid være foreskrevet å nedlegge hevelse og behandle smerter.

Fleste tannhelsetjenesten tilbyr nødsituasjon tannleger timer utenfor normal åpningstid, inkludert helligdager og helgene. Det er mulig å få se tannlegen samme dag eller neste morgen senest.

Emergency tannlege er der for å hjelpe deg, så når du ringer forklare symptomene som best du kan. Dette kan bidra til å sikre din tannlege vet hva problemet er og kan formulere en plan for å behandle den. Det er mulig å fikse mest akutt tannproblemer hvis du kontakter tannlegen raskt uten forsinkelse.