Tannpleie

5 enkle naturlige tenner whitening teknikker

En av de første tingene som folk kan merke om deg når samtaler med du er glansen av tennene. Det er sant at folk naturlig finne en sunn ser smilet er svært attraktiv, og det er noe enslige verdien i dating scene.

Men om du er gift, har barn, 26 eller 62 - de fleste mennesker ønsker å ha virkelig lyse og skinnende tenner. Hvis du ikke så sikker på om lommepenger for å få tennene profesjonelt whitened av en tannlege, er du ikke uten håp. Selv om å ha en tannlege gjøre dette for deg kan få de beste resultatene, i denne artikkelen skal jeg vise deg noen enkle og praktiske tips som du kan bruke til å lyse smil naturlig.

1. Natron til unnsetning

Hvis du ikke er så fornøyd med tilstanden til pearly hvite, vurdere børsting med baking soda regelmessig. Natron kan selvsagt ta ut strålende gløden i tennene. Det eneste du må være oppmerksom på er overdøve den. Dette kan faktisk være hardt på emaljen på tennene, som er hvorfor du ikke ønsker å pusse tennene med baking soda mer enn en gang i uken eller så. Også sørge for ikke å forlate resultatene av din lille pasta sitter på tennene for lenge.

2. Rå grønnsaker?

Det er sant. En ting som spise naturlig vil gjøre for deg er utseendet på tennene. Frisk frukt og grønnsaker kan hjelpe med polering opp tannemaljen. Selvfølgelig spiser denne måten er veldig sunt for deg, men som du kan se det vil også hjelpe deg å få hvitere, renere ser tennene også.

3. Fylle din Dentin

Emaljen er det ytterste laget av en tann, men det er dentinet innenfor denne som faktisk bestemmer om tennene skal se gulaktig eller super hvite. Ved å spise mat som er høy i kalsium som ost og noen grønnsaker du kan faktisk dra til dentin med tennene. Selv om dette ikke vil lyse i dentin vil det holde tennene veldig sunt.

4. Hydrogenperoksid

Ved å blande en del hydrogenperoksid en del vann, kan du faktisk lage din egen munn vask og det er trygt å bruke. Swish dette rundt i munnen din fra tid til annen. Dette fungerer bra fordi peroxide fungerer som en.

5. Reduser flekken øke elementer fra kostholdet ditt

Til slutt, liker ingen tanken på å gi opp kaffe eller te, men du trenger ikke å helt gi opp alt. Bare prøv å redusere noen av tingene som kan flekker tenner. En av de store er selvfølgelig røyking, som avslutter vil ikke bare forbedre helsen men hjelpemiddel i utseendet på tennene også.