Tannpleie

Idrett skader og private omsorg

Med den nyeste trenden blir, passer og spise sunt, flere og flere mennesker blir til sport å få plass. Sportslige spillene er mye enklere enn strenge trening regimer fordi du har det gøy og du ikke tenker, "Jeg vil kjøre en ekstra par miles så jeg kan ha noen sjokolade."

Du bare tenker på å ha det gøy og småpratet med venner. Ditt sinn er helt distrahert, så tap av vekt virker som en ekstra bonus. Det er derfor mye mer fordelaktig for deg.

Men skal du finne deg selv med flere skader oftere, og det kan føre til noen skader du trenger profesjonell omsorg for.

Kontakt Idretter For kontakt idretter, kan du finne deg selv med brukket bein, muskel trekker eller selv tap av tenner. For de første få, vil det være bedre hvis du får behandling på NHS sykehus. Derfor vil du ikke ha noen massive regninger å betale når du har behandling. Det er ikke tilrådelig å løse kroppen skader, privat hvis du betaler inn i en tjeneste som BUPA. Som ville gjøre det mer overkommelig.

For tannlegen anbefales det at du går privat, spesielt hvis du har manglende tenner. Du kan få dette gjort på NHS, men du fortsatt må betale. Behandling kan være perfekt og de erstatte de manglende tennene uten problem, men hvor lenge vil de vare?

Fordelen med privat odontologi er at du må betale mer, men du vil få en bedre kvalitet på omsorg. Implantater og erstatning tenner vil bli en høyere standard av produksjon og vil de bli erstattet raskere.

Hvis du har en NHS tannlege, så du må vente for en innledende avtale skal bli tilgjengelig og må vente en slot for å få tennene laget og deretter settes inn. Dette er ikke engang nevne former og røntgenbilder før arbeidet gjøres selv. Du kan se på et helt år uten tennene.

Du kan være glad for å gjøre dette, men hvis de manglende tennene, begynner å påvirker selvtilliten din og gjør du føler deg deprimert, så det er verdt å vurdere reise privat og ha dem fast raskere.

Team sport i lagidrett, du er mer sannsynlig å få muskler, bein og ligament skader. Dette er fordi de er mer atletisk og du må kjøre mye. Noen skader kan være å brusk og derfor kreve kirurgi.

Du kan få disse skader på NHS, men hvis de tror skaden kan helbrede på sin egen og vil ikke påvirke din evne til å tjene penger, så de kan ikke betale for inngrepet. Konsekvensen av dette er at du ikke kanskje kunne spille sporten igjen.

Hvis dette er tilfelle, bør du be om en ny mening og så insisterer at du operasjonen. De vil deretter sette deg på venteliste og fordi skaden ikke er livstruende, du ville være venter for år.

Hvis du ser mot private helsetjenester, de kan få deg for kirurgi i noen uker, og du kan spille igjen i et par måneder. Ja, vil du måtte betale for det, men det er betalingsplaner og du kunne betale månedlig premie for helsevesenet gjennom arbeid eller tjenester som BUPA. Det er ditt valg skjønt.

Du trenger ikke å gå privat og du kan gjerne venter kirurgi på NHS. Men hvis du elsker sporten, kan du være villig til å betale penger bare for å komme tilbake på spillefeltet igjen.