Tannpleie

Sporing av fremdriften i kosmetisk dental teknologi med topp 5 trender i markedet

Tannleger har alltid vært på-garde sted når det gjelder munnhygiene og smertebehandling.Men har i feltet av tannlegen kommet raskt for å omfatte ikke bare grunnleggende Tannpleie; Den omfatter nå et enormt utvalg av behandlinger som er tilgjengelige for kosmetiske fremskritt.

Grunner som kan hemme en fullt blomstret smil

Emalje tap over år

Arvelige kalsium mangel

Svak tannkjøtt

Ulykker som fører til sprukket eller ødelagte tenner

Tunge tennene sliping fører til brukket tenner

Tannråte og tenner tap på grunn av uriktig hygiene og sjeldne dental helsen.

Skjeve tenner og upassende bite skyldes mangel på tannlege behandlinger under tidlig barndom.

De nye teknologiske fremskritt gir lindring for slike tilfeller og også dekker tann restaurering, kosmetisk ekstrautstyr og teknikker for å lagre din hele sett med tenner med minimum bentap. Her er en titt på best av de 5 trendene i bransjen som genererer størst publikum respons.

Dental Bonding

Dette bestemte trenden er svært populære for protetikk. Mennesker med mild til alvorlig skadet tenner kan velge dental bonding å gjenopprette sine tenner. Kitt stoff brukt sprukket eller brukket overflaten av tennene og bundet med et spesielt UV-lys. Dette gir tennene en nesten feilfritt fornyet utseende.

Kontur med akselerert ortodontiske teknologi

Straight tennene er avgjørende for et perfekte smil. Dessverre er svært få mennesker bevisst nok fra begynnelsen for å holde tritt med bukseseler og retainers for dette formålet. Dental kontur behandlinger bruk smerte-less prosedyrer å riktig skjeve tenner eller en avstand tenner innstilling. Akselerert kjeveortopedi fungerer på samme prinsipp som kontur. Men kan hvor de generelle tenner kontur praksis kan ta litt tid å vise resultater, med akselerert kjeveortopedi du ha perfekte resultater innenfor en 4 uker til 10 måneder.

Tilpasset implantater og permanent proteser

Tap av tenner kan forebygges på mange måter. Men i tilfeller av ulykker, kan du aldri garantere mengden varige skader. I tilfelle du har hatt en lignende situasjon, har du nå en rekke alternativer for å få en permanent og nesten naturlig smil. Tannimplantater er løst i til kjevebenet bruker skruene med mindre kirurgi. Tidligere å bestemmer implantater, en tannlege kirurgen vil ta ulike røntgenstråler og katt skanner å bekrefte din bentetthet i oppkvikkende området. I tilfelle utilstrekkelig Ben tetthet prosentpoeng, kan du være prepped før du gjenvinne maksimal tetthet kreves for implantater. Dette hjelper deg å beholde implantater trygt og reduserer sjansene for noen skade til din kjevebenet.

Tennene whitening og finér

En perfekte smil er mer verdifullt enn diamanter. Du kan perfeksjonere smil selv om det er hemmet av gamle flekker eller utilstrekkelig Tannpleie. Enda viktigere, kan du gjøre det ganske rimelig. Tennene whitening prosedyrer i markedet er bedre hver dag. Ny teknologi kommer frem til å redusere tenner følsomhet problemene som var vanlig med sterk bleking prosedyrer tidligere. Teknologien for skallfasetter og lumineers hjelper perfekte smil uten mye skade du ekte tenner. Disse prosedyrene er også mye mer langvarig.

Tyggegummi restaurering

Det er viktig å ta riktig vare på tannkjøttet for beste oral helse. Med fremskritt innen tyggegummi linje restaurering og tryggere kirurgiske prosedyrer, kan tannleger nå ta mange gum helseproblemer som botemiddel før. Crown forlengelsen er en av de mest populære kosmetiske dental prosedyrene. Tannlegen fjerner tannkjøtt vev ved foten av kronene å avsløre mer bein. Denne prosedyren utføres i tilfeller av smil renovering. Det er også vanlig å gjøre denne kirurgi i tilfeller av ytterligere behandlinger på tennene der tannlegen trenger mer bein tilgang for implantater eller sette i fyllinger.