Tannpleie

Er du trenger Tannpleie råd?

Er du trenger Tannpleie råd?

Les dette

Det er på tide du startet å finne ut mer om odontologi, og denne artikkelen vil hjelpe din vei. Det er mye å vite når det gjelder omsorg for tennene, og det er på tide du fant ut hva de skal gjøre. Hold lesing slik at du kan få detaljene!

Finne en tannlege kan være vanskelig, spesielt hvis du har nylig flyttet til et nytt nabolag. Det er mange nettsteder tilgjengelige som gir tannlege score. Du kan også finne at din primære omsorg lege er en god kilde for informasjon om tannleger i fellesskapet. I tillegg kan forsikringsselskapet kunne anbefale en tannlege i ditt område.

En tannbørste bør byttes ut hver tre-fire måneder. Hvis din tannbørste bust pleier å bli slitt før tre til fire måneder, er det mulig at du må erstatte penselen før. Så snart du oppdager bust fraying, bør du avslutte bruken og gå kjøpe en ny tannbørste.

Husk å regelmessig pusser tennene. Du skal pusse tennene minst to ganger om dagen. Du bør være penselen i tre minutter minst sørge for at du får hver tann. Du bør bruke en tannkrem med fluor, og unngå børsting for hardt. Fullføre rutine med en god tanntråd.

Børsting tungen kan lyd morsomt, men det er veldig viktig for den generelle tilstanden til munnen. Mat samler på tungen og forlater den der kan bakterier og bakterier. Dette bakterier kan forårsake hulrom, samt dårlig ånde.

Før du velger en tannlege, sørg for at du forstår hva din helsefordeler. Noen planer vil bare dekke enkelte tannleger, og det er viktig å gjøre din forskning for å finne ut hvem du kan og ikke kan gå til. Du kan sveive opp sparer mye penger som resultat.

For å opprettholde optimal tannhelse, må du må du gå til tannlegen to ganger i året. Denne dental checkup inkluderer en rengjøring og vurdering av tannlegen. De vil gjøre mindre arbeid og hjelpe munnen opprettholde optimal helse. De vil kunne behandle problemer før de blir store problemer.

Tenk på å bytte til en elektronisk tannbørste hvis du ikke allerede har. Disse enhetene er stadig anbefalt av dental fagfolk. Grunnen til dette er den sterke resultater de tilbyr sammenlignet med manuell børsting. Elektriske tannbørster kan kopp rundt tennene og arbeide raskere. De også gjøre en bedre jobb med å rense de bestemte områdene som bakterier og plakk tendens til å samle seg i.

Hvis du har eldre kvikksølv fyllinger, kan du prøve å ha dem ut. Kvikksølv er ikke en sikker materiale og du kunne utvikle noen helsemessige problemer. Det er tryggere materialer på markedet nå som mange tannleger bruker for fyllinger. Neste gang du besøker tannlegen, spørre om å erstatte din kvikksølv fyllinger.

Husk å børste de indre overflatene i tennene og den ytre overflaten som kan vises. Bare fordi du ikke ser tilbake overflater, betyr ikke at de ikke trenger børsting. Hulrom kan danne tilbake overflater, og du kan ikke merke til dem før de får stor nok til å føle med tungen eller bli synlig i skriften.

Vurdere å sette din tannbørste i en kopp fylt med hydrogenperoksid hver kveld. På den måten vil du være soaking tannbørsten din i en clean-løsning. Det betyr at du vil kunne pusse tennene med en bakterier gratis tannbørste i morgen. Tennene blir renere resultatet.

Hvis du vil vite mer om å ta vare på tennene dine, så er du definitivt glad nå. Sørg for at du bruke informasjonen som er diskutert slik at du kan få smilet du ønsker. Mange folk ikke innser hvor viktig tenner er før det er for sent.