Tannpleie

Gjenoppbygge slitt foran tenner med kosmetisk tannbehandling

Årsaken til kosmetisk tannbehandling #1

Styrke tennene

Ingen føler seg godt om en slitt smil med forkortet tenner. Og ikke bare slitt tenner mindre enn estetisk ideell, de kan også være utsatt for følsomhet. Personer med slitte tenner føler mindre enn fornøyd med deres smil, og har også å sette opp med daglige twinges og smerte. Varme og kalde drikker er ubehagelig å drikke og iskrem er utelukket!

Tennene blir slitt når emaljen er kompromittert på noen måte. Dette kan være et resultat av mye brus (syre svekker emalje), traumer (en baseball bat til munnen er ikke moro for noen), hulrom, mangel på næringsstoffer eller andre problemer (som ikke får nok fluor som barn under tannutvikling). Problemet er det reversibel med riktig behandling.

Årsaken til kosmetisk tannbehandling #2

Få et vakkert smil

Vi er alle kjemper for å unngå tegn på aldring på ulike måter. Mens uunngåelig rynker og linjer er frustrerende, er forebygges merker alder enda verre. Hvis de ikke er nødvendig, bør de spille en rolle i eksteriøret din. En slitt, skadet tann er en slike tegn.

En full smil betyr sterk helse, en viss forsiktighet tatt med en personlig utseende, og en dyktig person. Slitte tennene tendens til å fremheve andre tegn på alder på ansiktet, og rynker og løs hud enda tydeligere.

Eksteriøret er ikke alt, men det er viktig at du har et vakkert smil. Når tennene ser akkurat slik du dem, smil funksjoner som et middel til kommunikasjon og en visuell fremstilling av din personlighet. Hva er ditt smil sier om deg? Er det hva du vil den skal si?

Ta kontroll over dental situasjonen til å opprette et smil som ser ut akkurat som det skal, og høste gevinstene av et tilliten inspirerende smil.

Dental Bonding

Rask og enkel måte å gjenopprette tenner

Det er både direkte og indirekte restaureringer. Binding er det tidligere leiren. Siden det er direkte, kan det være fullført chairside, uten mellomledd av en tannlege lab. Dette sparer tid, kostnader og energi. Arbeidet levert via dental bonding er utvisket fra Porselen restaureringer.

Bonding materiale er en formbare harpiks. Det vil formes til å passe delen av tannen som mangler, brukes til området og herdet med en lav-energi laser. Når din bånd er på plass, vil det blanding med smil. Og med riktig pleie, dental kompositt kan vare i flere tiår.

Ulemper med bånd

Mens bånd er rask og enkel, kan det gi noe å være ønsket. Binding kan ikke være det riktige valget for deg hvis du er ute etter noe litt mer robust. Dental kompositt er sterk, men det er ikke så langvarige som porselen. Hvis du vil at alternativet kraftig, vurdere skallfasetter eller kroner.

Dental skallfasetter

Vakre, slanke protetikk

En finér beskytter og forbedrer en tann ved å bygge en ny, emalje-liknende lag på tannen eksteriør. Skallfasetter er v-formet, og omfatter og sidene av tennene. I motsetning til bånd, må skallfasetter fabrikkert i en dental lab. Det er en rekke finér materiale, men de fleste kosmetiske tannleger vil anbefale porselen. Estetisk egenskapene er utrolig lik de av Porselen, som resulterer i en naturlig og naturlig-følelse smil.

Mange pasienter, har porselen veneers vært en spill-veksler. Tenner plaget med sensitiv twinges og pågående smerte gjøre tannbehandling stressende og daglig livet ubehagelig. Når skallfasetter går i og oppretter frisk, ytre lag, tilfører de tennene med nytt liv.

Ulemper av skallfasetter

Porselen veneers har en holdbarhet. Med riktig pleie, kan de varer i tiår - men de vil til slutt må byttes. Og mens porselen er nydelig, det er ikke den mest holdbare dental materialet på markedet. Vurdere hva du ønsker fra din restaureringer bestemme om skallfasetter er det beste valget.

Tannkroner

Hardfør, holdbar restaureringer

Kroner fungerer på samme måte veneers, men erstatte mer struktur. Når tannen aktuelle bærer mye kraft (som i en premolar eller jeksel), er det tryggere å gjenopprette tann med en krone. Tannkroner er lokk som passer over gjenværende naturlige tenner å gjenoppbygge manglende tann struktur. Disse kroner vil være nøye konstruert slik at de mesh med din bite og smil.

Tannkroner er en passende behandling for en rekke tannproblemer. De er både funksjonelt og estetisk vakre. Dessuten kan få kroner forbedre din tannhelse og støtter strukturen til ditt ansikt.

Ulemper av kroner

Mens kroner er en fortreffelig-holdbar måte å gjenoppbygge tennene slitt eller skadet, har de også en levetid. Materialet av din krone vil gjøre en forskjell - porselenkroner er mer estetisk, porselen-smeltet-metall kroner er mer varig. Snakk med din tannlege om alternativene.