Tannpleie

Noen spørsmål besvart om tannbleking

Vil du se hva du mangler ut på når det gjelder odontologi? Det er så mye å vite, og denne artikkelen kan hjelpe deg å finne ut hva du trenger å vite. Fortsett lesing slik at du kan få en god forståelse på hva som er nødvendig når du skal ha store tenner.

Det er viktig å lære barna viktigheten av gode Tannpleie så tidlig som mulig. Hjelpe dem å forstå hvorfor børsting er viktig og hvordan det beskytter tennene rene. Å etablere gode tidlig vaner vil angi grunnlaget for barnet å ta vare på sine tenner som de blir eldre.

Pensle etter spise klebrige matvarer. Mat som karamell og taffy kan holde seg til overflaten av tennene. Dette kan være svært skadelige tennene. Kontroller at du grundig pensel bort resten så snart som mulig. I tillegg kan du begrense forbruket av disse slags matvarer.

Husk å rengjøre tungen. Du kan pusse tennene regelmessig, men du husker å holde tungen ren også? Rengjøring tungen er viktig, spesielt hvis du pusten til lukten ren og frisk. Pass på å skrape eller, i det minste, børste tungen regelmessig.

Det er så mange tenner-whitening produkter i butikker. Mange butikker har Tannpleie deler, så du kan se noen av dem ut. Velg noe du liker og er tenkt å feste med. Hvert produkt har forskjellige retninger, så les instruksjonene nøye for å garantere at du får de beste resultatene.

Du tanntråd? Tanntråd er avgjørende. Dun i mellomrommene mellom hver og en av tennene. Ryggen tennene kan være ganske vanskelig å håndtere. Hvis du har problemer med tanntråd, prøv en dental plukke eller dun holderen. Finn bruk av tanntråd teknikker som fungerer for deg.

Besøk din tannlege regelmessig. Mange er redd for tannleger. For din tannhelse, bør du prøve ditt beste for å erobre denne frykten. Ikke bare besøk tannlegen når et problem oppstår. Hvis du kan, prøv å planlegge stamgjest tann rensning. Vanlig cleanings og checkups kan forhindre et reelt problem oppstår.

Bruk følsom tannkrem hvis du har følsomme tenner. Gjør tennene vondt hvis du drikke noe varmt eller kaldt? I så fall er tennene sannsynligvis følsomme. Det er hvitere tenner på markedet som kan hjelpe din sensitive tenner. Du bruk den akkurat som du ville noen andre tannkrem og får mindre eller ingen tann følsomhet.

Før du besøker tannlegen, skrive ned en liste over dine bekymringer. På tannlegen er det lett å glemme dine spørsmål og bekymringer. Hvis du har en liste, kan du få alle dine spørsmål besvart. Avtalen er en perfekt tid å spørre om dental hygiene eller bekymringer du måtte ha.

Sjekk tannkjøttet for tegn på tannråte. Dette er hvor tennene er de mest sårbare fordi det er der nervene starter. Hvis du ikke umiddelbart adresse tyggis problemstillinger, må en rotfylling rettes. Overvåke området slik at du kan rapportere eventuelle endringer til tannlegen snarest du legge merke til dem.

Når du har smerter i munnen, har en tannlege sjekke det ut. Du kan ha en byll i munnen som en infeksjon under tyggegummi linje. Dette kan la deg med store helseproblemer, spesielt hvis det ender opp i blodet. Få det i dag.

Vi har spytt i munnen til å holde oss friske, spesielt stoppe både tannråte og selv tannkjøttsykdom. Ikke å ha nok spytt kan føre til store problemer. Tørr munn er et symptom på noen sykdommer eller en bivirkning som kommer med reseptbelagte medisiner. Heldigvis er det mange forskjellige produkter som kan hjelpe.

Pusse tennene med baking soda minst en gang i uken. Natron er et naturlig rensemiddel som forlater munnen ren og dine tenner hvitere. Natron er en stor ikke slipende måte å få hvitere tenner. Det er også billigere enn andre hvithet metoder der ute.

Nå som du har funnet ut hva det tar for å ha disse tennene i orden, er det tid som du gjorde det du trenger å gjøre. Holde inne sinn de råd som har blitt fortalt deg slik at du kan ha store tenner i fremtiden. Definitivt vil du takke deg selv.